Monday, April 19, 2010

CONTEST MUKA GARANG SI KECIL


Contest Muka Garang si Kecil adalah Contest pertama yg lina anjurkan ... so meh kite try mana tau berjaya dapat hadiah dr aussie ....



aku pun nk try gak ..
nih muka garang ke baru bgn tido aku pun tatau ... haha 2² kot ...




Name: Muhamad Adib Fahim b Muhamad Azhari (Fahim)
D.O.B : 29.09.2008
Age : 1 year 6 months
Parent : Eima & Panjang
snap date : 18.03.2009(6months)

Syarat²nye seperti berikut :

1. Jadi follower blog ni (terima kasih :P)
2. Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini
3. Up load sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..)
3. Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi
4. Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry contest muka garang si kecil berserta link sekali
5. Contest ini bermula pada 22 Mac-22 April (sebulan)
6. Sebagai confirmation, lina akan tinggalkan komen kat entry korang

senang je kan ... simple je..

untuk keterangan lanjut mengenai contest nih bleh ::click here::

selamat mencuba & selamat berjaya utk aku !!

3 comments:

liennasts said...

rasanya semua dah lengkap tu.. kening dia chanteek la.. anyway.. thanks ye..

liennasts said...

rasanya fahim saya dah senaraikan dalam peserta.. awak tak cek bebetul kot.. huhhuhu.. klik kat gambar utk besarkan ye..

eima said...

ye ke .. huhu rabun sungguh i nih ... huk huk huk .. malu kejap ....