Thursday, June 3, 2010

23 things about me

23 mende sal aku:

  1. panjang's wife
  2. adib's mama
  3. nama manja aku ialah manja... sampai skrg masih ade lagi yg panggil aku manja terutamanye Mrs.K 
  4. manja tu tok aku yg panggey ... aku kecik² dulu comey + manja kot...(prasan sendri)
  5. aku nk branak ramai
  6. aku deliver my boy kat spital putrajaya 2 day b4 raya 2008
  7. tak sangka plak sama ngan mamalyna ...hehe syok tul tahu ade org bersalin sama ngan aku ... jeritan yg mana satu ek .... dlm labour room tuh ...
  8. aku suka mkn laksa ..fav food
  9. hometown aku kat langkawi 
  10. dedulu paling tak suka pi skool ... boring 
  11. form 3 aku dpt jd org nomot 2 dlm skool, paling byk tak mai skool...haha
  12. besh dok umah layan tv
  13. sampai skrg ... pas tidokan anak aku .. aku mesti layan tv sampai kul 12-1 pm .. 
  14. tak suka tgk cite melayu .....
  15. kecuali nur kasih .....
  16. akud ah keja kat opis ni sejak lapor diri dah 6 tahun ... gile bapok lama ... bila nk tukar nih ... 
  17. nk tukar ...nk tukar tp kena tgu dpt opsyen dulu ... bila la ... 
  18. suka blogwalking kat Mrs.K, mamlyna, noj, cik geli, fantagolyn??, ibudamia, blog bdk opis aku, mamaaqeef, bunga ehhh ..byk plak type kat cni ..mampuih aku ... chck kat blog list aku le ..semua tuh aku blogwalking hari²
  19. niat aku saje je nk bg trafik diorg up ... up.... dpt le tambah pendapatan ... aku kan baik hati ...
  20. aku paling suka ngan montot cik geli ... mantap .... (windu ngan mole die tuh)
  21. aku suka tgk anak tido ... comel je .... (anak aku mesti la aku ckp die comey)
  22. aku tak de kalnder kat opis .. pakai kalender dlm PC je .... tahun nih opis aku tak dpt kelander free cam tiap² tahun .. tak de bajet ... gile dah setengah tahun kalender xde .. 
  23. dalam usaha nk gemuk kan bdn ......tgh try produk herba prima ... hu hu ...


perrgghh... 
sila teruskan ek yg lelain.....


Mrs.K
LiErOSe~QiEmi aka bunga
ibudamia
mizkadiah
fiza aka mamadarwisy



4 comments:

MRS. K said...

aku ada peminat! yeyeh!

eima said...

ceh prasan .. bkn minat saje je nk menjana pendapatan ko ..
aku kesian je ....

::Mamalyna:: said...

hehhee...org beraya, kita sibuk nak bersalin kan..ai bersalin kul 9.37 pm...

eima said...

o0o ptt pun tak jumpe ...
aku kul 2.45pm ....
mlm dah tido ... esok nye b4 2 dah kuar.. tak sabo nk balik raya ...

c kecik tu la nk braya jg ....