Tuesday, June 1, 2010

"Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish"



blogwalking kat ibudamia blog...
tgk plak die tgh marathon contest ...
trasa cam nk join sekaki je ..cuba nasib pertaruhkan pic my boy ......


syarat contest nih senang je:

  1. jd follower mama_aqish dan penaja²nye iaitu ManjakuSayang dan Little World Gallery
  2. add blog mama_aqish & penaja² die blogroll korang
  3. tempekkan banner contest nih kat sidebar masing² jgn lupe buat backlink
  4. buat tajuk "Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish"
  5. Ceritakan sedikit ape kenapa anda menjadi Follower & suka terjah Blog Mama_Aqish & sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni?
  6. upload pic anak korg in green ye... syarat utama tuh .... skali ngan detail
  7. jgn lupe tgalkan link entry korg kat blog mama_aqish
  8. tarikh tutup : 13 Jun 2010
ok sejak bila aku jd follower mama_aqish & Little World Gallery
- aku follower hari ni 1 jun 2010 sbb terjumpe contest ni ....
tp aku jd follower ManjakuSayang Collection &
Manjakusayang Preloved dah semalam sbb tgh usha² baju² online ... byk yg besh² dah jumpe yg berkenan ... nk balik ukur baju anak aku ... nk tgk avai tak ngan size yg ade tuh ...
kire nye kebetulan lah aku jumpe contest nih .... semua nye sbb blog manjakusayang....
bila dok godek² blog mama_aqish .. besh pulak ... macam² ade ....
bleh la blog mama_aqish nih jd salah satu blog yg aku blogwalking.....



utk keterangan lanjut bleh terjah blog
mama_aqish



aku mempertaruhkan pic anak aku yg nih .....



nih umur 4 bulan


Nama : Muhamad Adib Fahim
Umur : 1 Tahun 7 Bulan
D.O.B : 29.09.2008

4 comments:

MRS. K said...

gud luck!

eima said...

uik .. K rajin reply kat blog aku la wei ... hehe

eima said...

TQ... TQ....

mama zharfan said...

good luck sweetie!