Tuesday, June 1, 2010

"KID'S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET"

aku join contest yang dianjurkan oleh http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net"
cuba nasib la ngan pic anak aku nih .....tarikh tutup ialah pada : 13 Jun 2010


l
l
l
V

waktu ni umur die 1 tahun 2 bulan
keterangan pic:

Keseronokan yang tak terhingga. Gambar ni di snap waktu MAF dok seronok bermain di playground blakang rumah aku. main tak hingat dunia ... berlari sana berlari sini....panjat sana .. panjat sini..... seperti dunia aku yg punya....

Saya ialah.... Follower http://funz-universe.blogspot.com


Nama di Blog : eima
Nama Mama : Noor Izmaliza bt Md Isa
email : noor.izmaliza@gmail.com


Nama anak : Muhamad Adib Fahim (MAF)
Umur Anak : 1 tahun 7 bulan










THIS CONTEST IS BROUGHT TO YOU BY http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net"



2 comments:

Kedai Rals said...

Wah, wah, Adib... Memang seronok sangat dapat bermain kat playground ye :-)
Saya dah masukkan link entry di ---> http://simfonikasih.net/?page_id=2144
Nantikan keputusannya pada 17 Jun ye :-)

tengku syerara said...

Assalamualaikum, akak. Saya dri pemenang contest Maulidur rasul. Mcm mana nk contact akak dalam gmail? Hntr mesej kt email kak tk reconigzed. Saya nk tuntut hadiah saya mcm mana? Kalau saya tuntut melalui fb boleh? Terima kasih :)http://nureiraasyahirah.blogspot.com/2014/01/contest-maulidur-rasul.html