Wednesday, June 30, 2010

melawat org bersalin ....

semalam pi melawat my colleague yg baru bersalin ... baru tak baru la dah 5 hari dah pun .... 
dapat baby gurl yg comey sangat ...geram i tau .. trasa cam nk branak je lagi bila tgk baby die ...
nama baby mama die tak nk bgtau lagi suh tgu time dah daftar ...berat baby tuh 2.63 kg ...kecik tp comey !!putih ..gebu ....



pic mama ... tak pakai tudung so she requested jgn letak pic die ...


9 comments:

MRS. K said...

MANJE, KO TAK ON FB DAH EH? KENA BLOCK EH?

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

putih gebu gebak budak ni!

eima said...

K ko bleh tak jgn ckp kuat² hahaha
ye la kena block .. berukban tak power kat opis aku nih .. lembab bazir je ..
kat umah klu rajin + tak de wat pe +tecik aku tak kaco ok la ...

fiza mmg gebu sgt ... mak die tak putih sgt pun .. berkat mak die rajin ngaji kot ...

LiErOSe~QiEmi said...

Comeynyeeee huhuhu.. nak pegnen gak ahh.. ahahaha
Manje, bile nak menambah ni?? Adib cakap kat aku semalam dalam mimpi, dia nak adik. haahhaah

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

comelnya...irfan dah beso dah...takde bau baby dah...

::Mamalyna:: said...

eima, ko nie...awat wei..mak die kuat ngaji ke? bila anak putih gebu, kuat mengajiler maknyer yeh..

eima said...

sila tambah iz-anN klu nk bau baby yg besh tuh ...

mamalyna ..mana aku tau ... org ckp aku pun ckp la ..hahah ikut bapak die kot .. bapak die putih..hehe jgn arr marah aku ....

bunge ..rileks dulu ... abah ckp tgu die abih blajar dulu ... hehe

aku tgu mamalyna ... next baby mana tau sama lagi .. bleh dok sebelah katil ... update blog sesama ... haha

::Mamalyna:: said...

eima, jom taun depan jom...bulan 9 jugak yer...senang wat besday party same ngna lyna

eima said...

bleh²... makna nye kena menanam benih bulan 12 la ...
kena usaha...yeay.. haha