Wednesday, July 14, 2010

Fahim Fav TV Shows





Fahim klu dah bgn tido .. dah lepak depan tv ....die akan conquer TV sesorg ....
tak bleh tukar channel ..
klu tukar juga die akan hulur remote suh kite tukar kan  balik .. sabo je la...
selain tgk tv byk lagi xtvt yg fahim buat kat umah menulis/menconteng, baca buku kenai² gambo, main mainan ....tp semuanya depan tv.... even die tgh main tak tgk tv pun .. jgn harap bleh tukar ......

his Fav TV Show :

No. 1
Ultraman Cosmos
mama  je slalu kena jd raksasa....
tak aci la... die je otomen 


No. 2
Mickey Mouse Clubhouse 
palkadang tuh dia meragam tak mo pakai bj ... 
terpaksa mama cr bj mickey die ....



NO. 3
Pororo 
minat sgt ngan WOG = croc
nih antara kartun yg buat die tersenyum....
tgk entry nih



No.4

nih sanggup die tido kul 8.30 mlm sbb nk tgk timmy dulu ....
pastu klu nampak burung pink cekgu tadika timmy tuh(tgk arrow) ...
die tunjuk² "mama...mama..."
mentang² la mama ko slim .....


No.5
Pocoyo 
colourfull & comey ...
happening ...


No.6
Word World
malam² kul 7.30pm mmg die tgu...
yg die kenai frog je ... "WOG"


No.7
Little Einsteins
klu ade je cite nih time..muzik tuh ... sebuk dok menepuk peha ...
♪♪mari mengembara dengan kapal angkasa....ke udara... little einstein♪♪


No.8
HigglyTown Heroes
balik umah petang kul 5.30 pm ngan pagi² kul 7.00 am 
mesti die nk layan cite nih dulu ... 


No.9
nih pun die minat ...siap leh buat gerakkan tgn tom tom bak ....
pastu tepuk tgn....
aku rasa die suka tgk sbb ramai budak² ...
sifat fahim paling baik ialah peramah dgn budak².....
semua die tegor kat playground tuh ....

No.10


ni 2 cite pendek die berlari dlm dlm bilik ke luar klu dgr muzik 
cite nih dah start ...
kadang tuh tgh basuh berak pun tak nyempat....aku pun suka gak tambah² danny & daddy 
tiny planet tuh cute karekter die .... berbulu²...




Note :  mama pun dah minat tgk kartun ... besh hepi....



7 comments:

Intan Inn said...

samalah ngan anak2 kita semua kartun yg anak eima tgk pun diorang tgk....tulah budak2 kan mmg suka dengan kartun....kadang kita yg pening dahlah tak leh tukar channel...hehehhee

LiErOSe~QiEmi said...

heehe..nasib la ank aku tak tau tgk tibi lagi.. means tgk tu sekadar tengok jelaa takde interest lagik.. klu kite tukar2 channel pun tak kisah.. huhuh..

MrS. F!zA said...

ni mak yg minat ke ank :p mak tak minat tom2bak ke??hakhak..

fantaghirolynn said...

hohoohoho...
minat ultraman cosmos..
anak lynn pulak ultraman tiga.. lain xmo

eima said...

fantaghirolynn
die tak kisah ultraman ape ..janji ultraman la

fiza
mama minat la juga tgk si haziq tuh .... pak nil tak minat .. cocuk...

intan
terpaksa la mama ..nk buat cam ne ..
janji mama senang wat keja ....
die tak ngaco ...

bunga
ko tgu la.. tak lama lagi .. mmg ko tak leh nengok tv la ... sabar ye bunga .. hahah
aku tgk qimie pun mempunyai minat tgk tv tuh ...

::Mamalyna:: said...

mama di samakan ngan raksasa..nak tergelak besar ai tau... kalauler betul wujud otomen, otomen nak fire mama pun, tak sanggup...hehhe

eima said...

perli nampak mamalyna .. rileks la aku kan tgh dlm projek gemukkan bdn nih ..hahah