Friday, July 9, 2010

Online Best Friend Award





aku tag :
Mrs. K 
mrs. fiza @ mamadarwisy 
♥MAMA♥ 
mizkadiah 
mrs.ecam 
mazmadi
shiela latif 



1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award


  • org yg bagi award nih ke aku sorg mama kpd cik lyna & isteri kpd ayahlyna
  • jiran aku ....
  • ciklyna anak kpd mamalyna D.O.B & tmpt lahir die sama ngan anak aku .... kire kembar hari la ...
  • sorg yg rajin join kontes + GA & rajin buat entry ....
  • gambo somi ngan gegirl penah kena cilok ..buat bahan entry .....
2. Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobby
  • aku mama kpd fahim & isteri kpd panjang
  • suka join kontes/GA bagai 
  • suka surf internet kat opis....keja tarak ape mau buat
  • aku suka layan tv sampai tgh mlm 
  • malas masak suka mkn kat luar ...(mamalyna suruh aku letak kat mana aku slalu beli pas balik keja FOODCOURT P.9)
  • aku dalam usaha gemukkan badan .... yeay 43kg already!!
  • dah keja kat tmpt yg sama dah 6 tahun tah bila nk bertukar nih.. (mamalyna tmpt ko ade kosong post sama cam ko la)
  • aku suka pi berjalan@bercuti ..tp terpaksa tahan dulu ... laki aku tgh sebuk ngan xtvt die skrg nih .. tahun depan kembali xtive kot..huhu.... kemaruk nk bejalan dah lama tak pi mana²
  • tahun lepas rekod terbaik pi cameroon 5 kali setahun .. gilo tul la laki aku tuh ..hahaha..tahun ni baru 2 kali ...
  • hobi buat masa skrg main perang²/otromen ngan anak aku .... 
3. Pick your 10 most deserving recepients and describe them

  1. Mrs. K - member zaman poli + blogger yg aku kenai ... ibu hadif
  2. LiErOSe~QiEmi - mama qimie & member poli aku sekelas ...
  3. mrs. fiza @ mamadarwisy - sorg minat kain pasang/tudung/shawl + bini cekgu naman...
  4. ♥MAMA♥ - MAMA sara, rajin masuk kontes GA bagai,slalu menang kontes + die ni cun la ...
  5. mizkadiah - budak opis aku yg blogging ... hari2 buat entry baru .....
  6. Deelira @ Deeliraz - nih pun member poli aku gak nih ... 
  7. Intan Inn - ibu kpd imran hakim, imran hazim & imran hadim.... dah ade 3 anak tp badan menten slim gitu..
  8. mrs.ecam - dah 2 anak tp menten solid ... 
  9. mazmadi - aku menang GA anjuran die ... besh .. besh... 
  10. shiela latif - mama danny & adam, byk resepi masakan kat blog die ...



2 comments:

::Mamalyna:: said...

hahaha...tersedak ai tau, banyak benor nama ai diseru kat entry ko tue...takyahler datang ofis ai, bukannya best pun, ai pun rasa nak blah jer nie, hehhee

meh datang blog kontest, ai tag nama u...skang kan giler contest!!

eima said...

ye ke ...
aku pun dah lama tak join kontes..
jap² lagi la... hahah