Monday, August 16, 2010

Drypers 2in1


Drypers Limited Edition 2in1
L64
Wee Wee Dry - 46 pc
Drypants - 18 pc
Harga : RM 37.90(Tunas Manja Rompin)

1st time aku jumpe Drypers Limited Edition nih ....
test market ke ... 

ade sesapa yg penah jumpe dah kat area cni ??
ke aku yg JAKUN ??

rasa rugi ckit la ....
isi die tak byk ... tp harga mahai ckit ...


17 comments:

MrS. F!zA said...

eh betoi ka test market ni??takut tiruan jah.. mcm sabun daia tu..hampes betoi.. rupanya ada tiruan smpai masuk dlm berita dh diorg rampas.. huhuhu..

hrp2 test market jela..tk pnh jmpa lg ni..
mmg beli drypers pon

eima said...

nanti nk try call hotline drypers...hehe

Lynn said...

xpernah jumpa

eima said...

dah call Drypers Hotline 1-800-88-9988
konfem nih bukan produk tiruan ... mmg baru dilancarkan minggu lepas ....

korg tgk ... Rompin lagi xpress dr KL yo ...
tmpt byk org asli lagi cepat weh ...
uptodate tul la kg MIL aku ... haha

eima said...

1 lg aku bakal dpt kad raya dr drypers .. hehe org pertama yg call tanya sal produk baru diorg .. kad raya je .. kurang² bg la sepeket diapers Drypers ke

LiErOSe~QiEmi said...

wah.. bangge aku sebagai ex student kat teknik rompin hiihhi.. uptodate ghopenye pekan tu erk..hihihih..sbb mmg kt sh alam pun tak penah nmpk pon

Intan Inn said...

wahh bestlah kan...tp kat kl nie tak ada ker...

eima said...
This comment has been removed by the author.
::Mamalyna:: said...

tak penah jumpa pun... kiranya 2+1 ler nie..tp lyna tak bleh pakai pantz, nanti die gatal kat pinggang..

eima said...

bunga
haha ko teknik rompin ?? kenai senior hang tak ?? yusran mohamed senior 1 year je .... budak muadzam ... mamat nih bespren laki aku ... hehe

intan
smlm dah ckp ngan customer service ...die ckp tgk pada management pasaraya kat cni .. mayb diorg nk wat promotion bagai .. hehe launching last 2 weeks

eima said...

mamalyna
yeke .. ketat kot....

n@m@n said...

aik..memang tak jumpa pun..

baru semalam beli Drypers M84..hee

eima said...

cekgu naman ..sabo ye .. nanti ade le blah KL .. hehe

yeay aku jd org pertama beli limited edition nampak nye ..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

yusran??? mcm penah dgr.. ermnn tp di mana ya?? hahahha..cube ko tnye yusran tu kenal aku tak, mesti dia tak ingat muke tp kenal nama.. aku nama dia cam familiar, tapi rupe dah tak hengat laa..

eima said...

ye ke ... tak pe² nanti aku cari gambo die ...aku tampal kat blog nih .. hehe saje tanya ...

LiErOSe~QiEmi said...

wokeh

Miss Q said...

hehe.. baru jumpa tadi kat carrefour! Rembat juga satu!

Entry terbaru ahkak: Drypers Limited Edition (Ko hade??)