Thursday, August 19, 2010

Hari ni Mayb aku Masak Berbuka

Hari dtg plak mood nk memasak
tp memasak mende yg simple lagi senang je la..
Mee Sup je hari nih ... senang dan ringkas tak perlu bersilat...

menu lain tambahan:
Roti John resipi en.Panjang
Jemput Udang

tak penah hayat aku membeli barang dapur kat Carre4 waktu hari bekerja & pergi kerja lebih dari RM20

tgk kan dah senget bdn aku ...haha



amik kot 4 beg plastik aku bw balik ....
berat siot ...
tp seb baik ade dua org kawan baik aku nih menolong aku bw balik ...
mana tak berat nye ..air 100+ botol besar, milo kotak, fries fahim ...

TQ Meen/k.na 

Hopefully berjaya la aku memasak balik karang ....

18 comments:

Lynn said...

harap2 jangan tersinggah PARAM udah la... hihihihi

LiErOSe~QiEmi said...

chayok2.. masak jgn tak masak.. pastu anto la ke SA jugek.. dekat je kan..kan..hihihi

MrS. F!zA said...

ni rupanya dak eima.. tgk gmbr profile kecik sgt.. hehehehe

jgn tetiba sok buat entri kata tak sempat masak pulak :p

maslinamansor said...

Masak sedap2 sikit yer.. :)

eima said...

Lynn
Param ttp pegi kot .. tp panjang ngan fahim je la ... klu aku xpress kau tumpang pegi gak .. beli kuih ckit...

bunga
nanti tabah kan diri la memasak .. SA tak jauh ?? jem weh..

fiza
tu gambo b4 bertudung ...tp suka pic tu sbb semua hijau ...hehe insyaallah tak la ...

maslina
try my best la kak ...
sedap tak sedap kena puji sedap la ..sendrik masak kan ... hehe

nick said...

hahah padan la semangat jerk aku ngk ko g alamanda tadi...semangat nk masak ghupenyer

deelira@deeliraz said...

masak sedap2 k ;)

eima said...

ceh .. semangat ghapo nye .. time tk terpk nk memasak pun lagi ...
dah tgk2 brang ... cam besh plak ..haha

zue
baik puan !!

hyazz said...

banyak toll... masak lebih2...ti anta umah skit ek...hehehe

eima said...

hyazz
tul tu byk toll... mahai plak tuh ...
ko pun aku rajin wat entri memasak ...

Lynn said...

mana menunya????bukti itu perlu.. agagaga

::Mamalyna:: said...

mana bukti ko masak sup tue...cepat letak!!!hehhe

MRS. K said...

sian dorang ni tak penah tengok rupa tuan punya blog.. kasi up la skit gambo hang selalu.. mihahaha

Intan Inn said...

erm tue eima ker..erm lainlah...heheh...erm kalau terjumpa may b tak perasan sbb tgk gambar profile lain

eima said...

lynn
sila tgk entry 20.8.10

eima said...

mamalyna
hari isnin aku letak gambo sup@mee basi ek ....

eima said...

mrs.k
kang aku letak pic² aku ..org kate aku syok sendrik plak ...
tu dah ade pic aku angkut brg sampai senget bdn ok la ...

eima said...

intan
tu gambar terbaru ..kat profile tuh pic b4 bertudung ....tp suka pic tuh sbb semua ijau