Wednesday, August 4, 2010

Keputusan GA Posing Paling Cun

Alhamdulillah rezeki Fahim lagi ....
menang GA anjuran Ibu Dini

by


fahim no.39



TQ ibu dini ....



10 comments:

MRS. K said...

link ko bagi tu salah la.. takde blogspot.com

MrS. F!zA said...

tahniah.. dpt lg ye faheem ni.. hehehe

::Mamalyna:: said...

tahniah...wahhh!best2!

eima said...

K
ko nih prasan je ek ....hahaha

fiza
rezeki fahim lagi ...

mamalyna
tu la pasal besh tol la ...

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh.. murah tol rezki fahim.. Aku nak gak la join GA camni...hihih

eima said...

join la .. aku dok usha ko nye blog blum lagi join ... heheh aku terpengaruh ngan K la nih ...
pastu aku tgk mamalyna pun gile gak ..

MRS. K said...

hahaha.. takpe manja.. pengaruh yang baik kan1 dapat hadiah lagi! bukan kena kelua duit pon! eh, baju polo tu kat mana nak carik? ari tu ko cakap kat parkson.. mana? celah mana?

eima said...

parkson pun ade ... ko cari kat polo kids .. tp aku beli kat JJ maluri sales 50%

ala bj yg fahim pakai utk contest cutiest baby in purple tuh ...menang xtra prize

Intan Inn said...

tahniah yer fahim menang..erm smaalah kita ada rezeki kali nie..heheh..kalau ada ga/contest bgtaulah leh join kalau berkelayakan..hehehee

eima said...

aku kan rajin tag ko intann ... hahah