Thursday, August 26, 2010

Kompom Berbuka Kat Rumah je No More Restoren Bagai

only for dis week je la ...
laki aku dah import MIL aku ....
yeay ....

Fahim kan tak sehat ...
tak kan nk antar pengasuh gak ...
bagi nenek jaga terjamin ....

cam semalam ...
aku bantai tido dari kul 1.00 - 5.00 pm
amik ko ...dok kat klinik kesihatan 5 jam ...
sampai aku kering tekak ...penat gile
sampai MIL ngan FIL aku sampai pun aku tak sedar ..haha 

bgn tido tengak dah byk yg die masak ... yeay ....
tak guna punya menantu ....




Note: jgn korg buat cam ni kat in law korg .....

11 comments:

::Mamalyna:: said...

hehehe...MIL ai suka masak, aku tak tido die masak, ai tido pun die masak, hehehe

MRS. K said...

ala.. mak metua i sporting, apa kisah! lakiku yang bising.. huhu

eima said...

mamalyna
MIL aku rajin time bulan posa je .. pas bulan posa kami asek mkn kat luar je ... bfast ke ..lunch ...also dinner ..melainkan ade request ade adek bradek nk dtg umah or nk mkn itu ini ....

eima said...

K
MIL aku sama cam ko sporting ..
tp aku je kadang² rajin pi tolong die potong sayur ...
slalu nye jarang la... fahim rajin suh aku dok dekat ngan die ...

maslinamansor said...

selalu gak buat cam tue ( tingal MIL masak sorang2)... hehehe.

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku takde mil nak join korang...sob sob...

MrS. F!zA said...

mak ai tk sedau ke mentua dh sampai..hahahahaha

eima said...

maslina
bkn aku tak mo tolong tp anak aku yg tak kasi ...
asal pegi dapur je terjerit² die panggey ... haha

eima said...

izan
ala... ala... jgn la sedey ...
mak ade lagi kan .... ko tak pe terer masak ...aku tak reti kena la harapkan MIL ... aku xdak mak ..MIL la aku tumpang bermanja ...

eima said...

fiza
weh .. penat gile ko ....
aku dok kat klinik kerajaan p.9 tuh dr kul 7am - 12 pm lebih ..lemau aku ...
dah la fahim tak mo kat dalam nk dok luar klinik je .... kejap² aku terjenguk² sambil tolak stroller ...dgn kat luar tuh panas ... balik je ...aku mandi terus tido ...nmgan fahim² bantai tido 4 jam ...

Azman Md Safiee said...

Musafir HomeTown Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548