Monday, August 23, 2010

MC

hari ni aku bercuti aka mc. Nk amik cuti.cuti tgal 6 hari je..aku nk raya.. Fahim demam ngan ada sedikit lelah. Mayb 2 hari begantung pd fahim la. 'cepat sembuh ye nak' lg pun..aku pun rasa xbrape sehat.tekak ngan bdn rasa lain mcm. Note: kpd lynn, K yg nk tgk mee basi aku tu tgu aku msk keja.

11 comments:

MRS. K said...

fahim, cepat baikkkkk. leh la mak kamu masuk keje & publish mee basi! hehehee..

ko tak sehat ke? rasa lain? pegnen kot!

.::Lynn::. said...

eima, buktikan...

LiErOSe~QiEmi said...

hah, dah tinggal 6 ari je cuti??? dasat ko manje.. aku yg cuti tgl 11 hari pun dah bermuram durja hihihi..

pepun cepat sembuh k fahim. Manje, tak sedap badan sbb peknen kot.. kan k, kan..hihih

::Mamalyna:: said...

semoga ko anak beranak cepat sembuh yer..

deelira@deeliraz said...

sian manje.time2 ginila ko nak sakit2 badan lak. rehat cukup2 k. hrm..cuti aku tgl 13 hari! erk..saje bgtahu hehe

.::Lynn::. said...

cuti aku 16 hari lagi....

eima said...

K
ade plak peknen ...
mana penah ke dalam pun ... family planning la...haha

eima said...

lynn
aku dah bukti kan ..utang langsai

eima said...

mamalyna
kebetulan plak lyna ngan fahim demam berturutan...

eima said...

zue
anak aku tahun nih asek sakit je .. br sorg klu dah ramai nanti tatau la camne ..huh 2 kali masuk spital .... time die sakit aku prefer aku jg sendrik... tak harap org lain...

eima said...

lynn
mencik ....
aku 6 hari cuti & 6 hari mc je tgal...