Thursday, August 5, 2010

Perkara Harus setiap kali!!

sehari ...sebelum hantar @ selepas amik fahim kat rumah pengasuh aka umi
memetik bunga jejarum...
minat la sgt anak teruna aku nih ngan bunga tersebut ...
dulu suka bunga yg dah kembang ...
skrg yg masih kuncup...
terpaksa la aku melayan...
nasib baik tak de peraturan 'TIDAK BOLEH MEMETIK BUNGA"
klu tak dah lama kena kompaun...


sapa² penah naik keta aku mesti 
perli² keta aku penuh sampah ...haha
mana tak nye ... fahim la punya keja...
daun kering ..bunga kering....mainan ...
tah pepe lagi la...
dah la mama awak nih pemalas ... 


Note : jiwang ke anak aku nih ??? 

13 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

hikhik... jiwang la tu.. fahim naseb baek acik ni nama je bunga, kalau acik ni bunga musti dah kena petik dengan fahim pastu wat masuk kete mama, buat sampah lagi kan??kan??? ahahah

eima said...

anak aku jiwang ??
jgn la mama ngan abah tak jiwang weh ...
tak de romantik²....

die teruja ngan kecantikan & keindahan bunga² ciptaan ilahi kot....

maslinamansor said...

dalam hati ada taman.... :)

Intan Inn said...

biasalah budak3mmg suka bermain dengan benda yang pelik2..takkira boy/girl..heehhee

eima said...

takut jg time dia petik2 bunga ada ulat bulu ke ape..
Main yg pelik2 jg.jgn mendtg bahya sudah.
Imaginasi bdk ni lain mcm ckit..semua menda jd mainan

::Mamalyna:: said...

hahaha...siap sedialer ko nanti..hehe

Sarazaqea said...

hai :) sara datang blog ni terus suka kat this boy. alololo cutenye main bunga ixora. be careful tau, nanti tertusuk jarum pulak. eheheheh. cute boy and salam kenal :D

eima said...

tuh bunga ixora ek .. o0o br tau .. hahaha
aku panggey bunga jejarum je ...
TQ sbb suka budak tecik tuh ek ....

eima said...

eima dah jenguk blog sara ....
gegirl yg menang contest mata menawan rupenye ...
comey .... mmg patut menang pun .....
ptt le suka kan fahim ... dah mate korg sama ..bulat ... hehe

MRS. K said...

tag contest lagi!

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/08/cabutan-bertuah-5-hari.html

Nia said...

dulu masa kecik2, ada sorang kawan tu dia hisap madu dekat hujung bunga jejarunm tu. tapi bila i try, tak dpt madu pun..huhu..

selamat berposa ya!!

Nad @ MamaZakwan said...

hai mama fahim :)
tnye pasal kete tu kn?
beli online jek..RM140 termasuk postage :)

eima said...

a'ah aku dulu pun penah try gak ... manis la ...
ko kuarkan jarum² bunga tuh ..hujung die ade manisan ...hehe

mamazakwan
RM140 murah nye...besh ...
cantek ..