Thursday, August 19, 2010

Testing Makan Durian

seperti entry² sebelum nih ...
aku mesti cite sal anak aku...
sape lagi klu bukan c Fahim tu....
minggu lepas b4 puasa hari jumaat pegi pasar malam beli durian 2 paket RM10
saje je try nk bagi c fahim try mkn sbb hadif(anak mrs.K) dah mkn dah durian ... dan die suka 


ape yg abah mkn tuh ....
usha dulu ....

bg try ...
terus die luah kan sambil lap² lidah .. geli sgt la tuh ...
sabo je la ...

pic diluah² tak sempat nk snap ... 
die dah lari sambil "eii...eiii"


Tunggu dah besar nanti mama try bg lagi ye ..
mana tau fahim suka plak .... 

tp bubur durian budak nih mkn .. durian idup plak xmkn .. 

15 comments:

MrS. F!zA said...

hhahaha sama la masa kcik dulu geli gile durian.. dh besar ni jd hantu durian pulak..ekekek

LiErOSe~QiEmi said...

ahahahha... lawak la fahim ni.. dah la lari eii eii plak.. aku rase manje kan, klu mak pak antu doyan, ank tak semestinye antu jugek, sbb qimie pun can fahim, cuma dia tak lari la, dia luahkan pastu tutup mulut rapat2..lawak2 budak2 ni kan

eima said...

fiza
bila dah besar br tau nikmat durian kan ..sedap ...

bunga
1st time bg tuh takut panas kan ..bdk kan tatahan...
kite tgu qimie dah besar nanti .. tgk tah² die pulun sorg2...

Intan Inn said...

erm anak kita semua makan durian...heheh mmg sedap tue...

hyazz said...

eima... kalau beli buah nyer boleh ler guna kulit nyer...boh air dlm tu pastu minum... blh elak panas...best x...kat cni susah ler nk dpt yg best...huhuhu

monamie said...

hafiy mula2 dl makan..pantang nampa, dia tunjuk2 suh buka, tapi baru2 ni bagi dia takmau.. siap berair2 mata dia macam nak muntah bila bau durian.. pastu dia p lari dok jauh2.. siap baring2! mabuk ke apa ntah manja!!?? hahahaha

Lynn said...

anak lynn makan durian xgeli, pegang durian geli..mula2 mak dia suap, lama2 bila pulak mak dia nak makan kalo asik suap anak jek.. dengan kejam, suh dia makan durian pakai sudu.. lalalalla

eima said...

intan
bagus la ... br org mesia

hyazz
mls beli yg kulit sbb mahai 1 ... pastu tatau isi elok ke tak ...

k.mona
hafiy mabuk sbb mak die nk dpt adek lagi.. mabuk mak turun kat hafiy

lynn
hahaha kejam ko...
sbb lembik kot anak ko tak nk pegang ... geli

MRS. K said...

tu baru permulaan tu..
kasi lagi pas ni..
sure bijik pon dia nak telan!
mihahaha

eima said...

ye ke .. nape haif cam tuh jugak ke ...
aku tgu besar dulu la .. kang mkn-mkn demam ..sudah ... biar la dulu .. hee takut ...

Lynn said...
This comment has been removed by the author.
Lynn said...

mrs.k, rebus bjik durian. tu pasal dia makan bijik durian... miahahahha
*xpernah dibuat org makan bijik durian...

::Mamalyna:: said...

hehehe... mesti die geli rasa lembik2 tue..hehhe

eima said...

lynn
ye ke K mkn biji durian ... sedap ke .. bkn ke cempedak je ke org mkn

eima said...

mamalyna
maybe la.. tak pun rasa buah durian kan pelik ckit ...