Monday, September 6, 2010

bz....bz....mencik


byk gile ...
sabo je la ...
dah nk abih posa baru nk suruh wat ...
nape la aku tak kejam sorok semua kad raya ...
pas raya baru bg .... huhu

setem tak pi beli lagi ... haaiihh 
RM 50 tu setem la tuh ...

kad² raya tuh baru separuh tau .. ade lagi dlm paper beg ....

nk cop² kad dulu ...
gunting² ...tampal²....

daaaa.....


12 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

hahahah.. sebbaik bos aku cakap..sekarang zaman it.. guna internet aje wish raye hahahahaah

eima said...

bunga
aku ingat tahun ni die tak mo bg kad raya...diam je awal posa dulu ...
tetiba semangat plak die ....

.::Lynn::. said...

pi buat cepat.. cepat buat cepat habis...

MrS. F!zA said...

sempat ke smpai sebelom ray tu.. haishh

::Mamalyna:: said...

ler...tak abis lagi kaunter kad raya u nie..ai dah beres, hehehe

eima said...

fiza
dah call pos malaysia
hari nih last day utk hantar dpt b4 raya ..huhu

dah setel ... tgu boss nk sain ngan tampal setem je ...
nk kuar pi beli setem plak ...daaa

eima said...

lynn
dah setel tgu step pas boss sain plak... die pegi meeting plak ....pas peerhimpunan ...
yeay aku ade alasan skip perhimpunan ...hahah

eima said...

mamalyna
boss mu awal² lg dah bg ok la...
boss aku semangat raya die lambat ...hari ni br bg selambak .... yg aku dah cop ngan gunting tampal dah 60 keping .... belum yg nk reply lagi ... tak kira lg brape ....

Intan Inn said...

alahai bz yer,,,siannyer..erm dah keje kan kenelah buat...

eima said...

intan
nk tak nk layan je la ...
kang tak buat .. prestasi tahun drop pulak .. hahah

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

heheh...ko dah kena badi cik geli ni...:P

eima said...

izan
boss aku kena sampuk ngan boss cik geli la tuh ...
sabo je la ... awai² posa ape tah yg die ingatnye...