Thursday, September 30, 2010

cam ne le aku leh lupe !!


cam ne le aku bleh lupa nk isi minyak ....
smlm dah ingat nk ckp ngan laki aku suh die pi bubuh ...
pagi nih bleh lupe plak ....
gile tul .. mmg berdebar² pagi tadi ...
dah la jalan jem kat traffic light sebelum kompleks E tuh ...
klu la tetiba keta aku mampus ... mmg mampus la aku ....
dah la jalan jem ... keta mampus tgh jaln plak lagi la jem ..
mesti org marah ke aku siap maki hamun lagi ....

tp akhirnye aku sampai jugak kat opis dgn selamat nye ....
dan dah selamat isi minyak dah pun kejap tadi ..
lari kejap pi isi minyak tak bgtau boss pun ...hahaha 



Note: moral of d story ... pandang meter dulu sebelum gerakkan keta setiap kali ....ok

4 comments:

Intan Inn said...

nasib baiklh selamat sampai tempat keje...pas nie kene hati2.

MrS. F!zA said...

haishhh.. lupa tnda kita ni byk putus urat msa bersalin..ekekeke

eima said...

intan
seb baik tau ...
risau gile

eima said...

fiza
nanti branak kali ke2 lagi pelupa gamak nye