Wednesday, September 29, 2010

Happy 2nd Birthday Fahim



♪HAPPY BITHDAY TO YOU ♫♫
HAPPY BITHDAY TO YOU 
HAPPY BITHDAY TO FAHIM 
♪♪HAPPY BITHDAY TO YOU ♫♫

hari ni 29.09.2010 fahim dah masuk 2 tahun ...
mama harap fahim cepat membesar bagaikan juara ...
mama ngan abah sgt sygkan fahim ...
mama doakan fahim berjaya dunia akhirat syg

sekejap je mama rasa masa berlalu ....
masih teringat² masa mama ngandungkan fahim, melahirkan, dlm pantang dan tetiba fahim dah boleh bercakap ....


Selamat Hari Lahir tomei mama !!





celebrate Birthday fahim Bulan Islam
29 Ramadhan 1431H

tp ade masalah ckit terpaksa dilewatkan pada 1st Raya 


Note : fahim semakin besar & dah pandai nk adek ... hehe

16 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

lor, ko ngan mamalyna beranak pada tarikh yang sama ek...
hehehe...bagus ni berbesan...lalala...

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

eh lupa lak...
hepi besday fahim
jangan nakal2 tau...sian mama...hehehe

::Mamalyna:: said...

hehhee..ucapan yang sama dari mak kepada anaknya pada hari ini...hepi besday fahim...

eima, popiamu dah siap, ingat nak deliver jap lagi...pls sms ai, urgent!

hyazz said...

hepi besday Fahim... sayang dia..
cepat nyer masa berlalu kan eima... tengok tengok dah besar dah budak2 ni

eima said...

aku jwb utk mamalyna dulu ek ..
weh smlm tenet down la... slalu tak leh nk buka email bagai ... pastu aku call ko tak dak kat tmpt ....

eima said...

izan
TQ ..a'ah sama hari ... klu aku tau ..dah lama aku pi lepak² ngan die time tuh ..haha

MRS. K said...

hepy besday dear fahim.. eh, ko print sume ucapan ni kasi fahim bace.. kekekeke..

bila nak buat party ni???

eima said...

hyazz
tu la pasal kejap je ...
tak puas lg nk uli² c fahim tuh ...

eima said...

K
party .. kiki entah la ..
tak de plan pun nk wat party ...

nanti die dah besar ckit dah pandai membaca aku suh die buka blog nih baca sendrik...

hyazz said...

xper la eima... pas ni uli la si baby lak... biler nak tambah ni

.::Lynn::. said...

eima... mcm mana mau antar mee bandung ko...

Intan Inn said...

happy birthday fahim..semoga panjang umur n jadi anak yg berguna untuk family...

LiErOSe~QiEmi said...

ALLAH SELAMATKAN KAMU..ALLAH SELAMATKAN KAMU ALLAH SELAMATKAN ANAKANDA FAHIM, ALLAH SELAMATKAN KAMU....

acik bunga doakan fahim dijauhkan dari mara bencana & sentiasa dalam lindungan Allah.. muahhhs.. manje sila kisskan bagi pihak yer ihhii

eima said...

lynn
wish dulu utk anak aku ...
ceh ..aku br lepas call K td ...
die kate ko tak de kate pepe pun ...
bebila la ... mintak no. aku ngan K

eima said...

intan
TQ ... insyaallah intan

eima said...

bunga
TQ ..TQ... ye la balik karang aku cium die ... hehe