Tuesday, September 7, 2010

Langsir Raya

sila abaikan sepit sebelah kanan tuh ...
fahim amik buat main ... nk tak nak kena sepit ngan sepit ijau tuh ...heheh 


Langsir My MIL yg buatkan & belikan kain nye ....
Simple but Nice ...I like 
TQ mak ....


19 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ishh...ko ni pembodek ni...
mencikkk...

MRS. K said...

aku ada cakap tak suh ko tuka template lain? muahahah.. mencik la kena klik read more tu..

MrS. F!zA said...

langsir pon MIL beli n buat.. menantu beli apa kt MIL?haishh

::Mamalyna:: said...

sakan raya ko nie... suruhler MIL ko jahit langsir baru untuk ai, hehehhehe

maslinamansor said...

lega bila ada MIL rajin macam MIL ko... :)

eima said...

izan
haha
bkn takat langsir ..skali bj raya MIL aku yg sponsor ..haha
kadang tuh bj kerja pun sama .....

eima said...

K
ye la ... nanti aku tukar ....
pas raya la ...

eima said...

fiza
hehe ape ek aku beli ??
jarang ke tak penah beli ??
hahaha

eima said...

mamalyna
nanti aku bodek die ek ...
tp simple la .. tak de la nk scallop bagi die tak reti ...
takat nk letak ropol ke ... lace² tu bleh la kot ...

eima said...

maslina
die mmg rajin wat ngan beli langsir tetiap tahun ....2 bulan sekali mesti tukar langsir ... sbb ade byk kat umah ... antara mls ngan tak je ...

klu nk tau ... sekali ngan besi yg nk sangkut tuh die yg cucuk kan .. hahah

~aSHa~ said...

nice...sayangnye mentua kat menantu...day curtain tu menarik ar..ada bunga bertaburan

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh...weh buat tuk aku sama leh??? haahaha.. aku pun igt nk jahit sendrik.. bukan ssh pun kan.. ermnn kain tak beli pun

eima said...

asha
klu die tak buatkan ... mmg tak bertukar la ... rimas kot mate dok tgk mende yg sama je ...

eima said...

bunga
ala ko kan terer jahit ..wat sendrik arr ...
aku tgk die jahit cam senang tp aku tangan kayu ....hahaha

LiErOSe~QiEmi said...

manje, sila kol aku sekarang.. 26967359.. cpt.. nak mee bandung nye perencah tak??? sila sekarang.. aku tgu

.::Lynn::. said...

setuju kata k... tukar la template lain.. susah la mau baca

eima said...

bunga
ala terlambat baca la...huhu ....
sorry....

eima said...

lynn
masih dlm usaha mencari.....
sabar ..... huhuh

AMIE ABDULLAH said...

mama, mak u beli kat ner erk???i bekenan lah:)