Monday, September 20, 2010

Malware Attacked

tgh² BW ....
tetiba kuar natang nih 


1 blog tp byk ...huhu
sekali ngan blog² kena .... 


sabo je la ....
kepada owner blog yg dijangkiti tuh ... sorry aku terpaksa kuarkan korg dr bloglist aku ... 

hopefully 1 je blog yg kena serang .... 
tak sampai hati nk kuarkan korg dr blog aku ......huhu



Note : pas raya nih macam penyakit menyerang .... sekali blog² sakit .....

6 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

blog aku pun sama gak ke weii...aneh...aku ok jek masuk seme blog...

eima said...

blog ko ok plak ...

klu ko nk tgk blog ko attacked ke tak .. log off pas tu ko buka blog ko tanpa log in ....

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

dah wat dah...tak attacked pun...
aku jaga blog aku ngan rapi...:P

eima said...

izan
aku pun dah jenguk blog ko ..ok je ...
tp ade gak yg kena ...
berita harian pun kena .... sabo je la....

Intan Inn said...

erm sediah nie sbb blog intan pun kene..so may b ada yg tak dapat bukak blog intan...termasuklah intan sedniri tak leh tgk blog sendiri..huhuhu mcm mana nie...

eima said...

kuarkan blog yg infected dr blog list utk sementara waktu @ remove bloglist dulu ...