Wednesday, September 29, 2010

TQ ejan aka mamalyna



TQ sbb sudi hantar sampai ke opis ai tau ...
dah dpt pun order...wlupun cam² kesulitan mamalyna nk reach aku ....
sampai mrs. K kena search nama penuh aku kat google .... hahah 

balik karang aku try goreng pastu kasi promote esok sedap ke sebalik nye ...
kat opis aku ..aku dah promote ...
tgk pasaran k ...ade org order nanti aku bgtau ek....



Note: cantek la ko ..bling² gitu ....

10 comments:

MRS. K said...

tu la pasal.. nampak sangat ko ni tak kontek membe2.. semua takde nombor ko..

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

hahaha...ko saje nak nyuruk ek...

eima said...

K
pe plak ... korg yg delete nomot aku la...aku tak penah tukar no tepon sejak poli tu le nomot aku dr sem 2 tau ...

korg mmg ..mentang² aku lite² notty dulu ..sampai ati tau ... hahah

eima said...

izan
nyuruk ??? hehe
tak lah ...diorg tak mo kawan aku le izan ..
dulu diorg pulaukan aku ... sbb aku notty ...
sbb aku comot ..diorg comey blaka ....
haha

eima said...

izan
aku gurau je la ... haha

hyazz said...

eima eima... seb bek ader fb...leh kontek balik ek...kya pon cam gitu gak...nok kena cari kawan2 lama ni...

Intan Inn said...

wahh nanti bgtau eh apa rasanyer..nak jugakkk.bg sket kat sini

eima said...

hyazz
tu la pasal....seb baik la kan ...
tp FB dah kena block...huhu

eima said...

intan
sedap ... ok la ... sekali ngap 5-6 batang sorg ...
wat minum petang besh ...

::Mamalyna:: said...

bling2 tue tudung ngan baju ai kan... memang susah benor nak reach u nie, ehhehe