Monday, September 27, 2010

xtvt : Pahang VS KL

semangat Tok Gajah masih lagi membara dlm diri kami..laki bini ....
wlupun Pahang slalu je kalah dlm byk perlawanan sampai nk kena turun Liga Perdana...kami masih lagi bersemangat utk pi stadium ....


Amukan Tok Gajah benam KL


pic from utusan 

Pahang VS KL

wlupun perlawanan lepas terpaksa ditunda sbb² teknikal kat stadium pahang dan diadakan kat stadium KL,cheras...
pahang menang 5-2... yeay ...
3 Jaringan dengan tandukan & 2 rembatan ....
sbb kelalaian ngan bajet dah leading KL dpt jaring 2 gol selang 2 minit ...

sorry to say smlm mmg nampak ref cam berat sebelah sikit ...
ini penilaian aku pd game tersebut ....

suasana mmg meriah & gamat ...
happening tul ... best gile ...

mama ngan Fahim 
(terpaksa dok kat kaw. berpagar utk safety fahim)



Fahim ngan abah ...mmg kusyuk....



terkejut dgr lagu²/org berckp dr speaker ..kuat gile....





aksi² fahim tgk bola ...
semangat tul fahim semlm ...
siap bertepuk²/lambai² sweater die...



Note : mmg puas hati & rasa berbaloi dpt habiskan hari yg berkualiti dgn org tersayang ....

8 comments:

Intan Inn said...

wahh bestlah dapat bersama luangkan masa...

~aSHa~ said...

ehehe lama dah tak pg padang..

ye ye pahang menang

eima said...

intan
tu la pasal ...

eima said...

asha
aku stop pi stadium time fahim baby la ... dah besar cam ni senang nk bw jalan ...

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh.. aku rase, aku penah tengok bola live, sekali je.. tu pun ikot ayah masa kecit.. weh takot laa skrg, penonton mcm tak leh dikawal weh..mercun la, gadoh laa..lagi aaa aku tak berani nak gi hihihi

eima said...

mana ade le semua tuh .. tak de makne org kite nk wat cam tuh ...omputeh ye la ...

kat mesia ade jg yg jd cam tuh ... sorry to say itu penyokong sel ngan klate je ...

negeri lain ok je la ...
penyokong 2 negeri tuh vandalism ..
bakar krusi bagai ..

LiErOSe~QiEmi said...

tulaa.. aku pun rase camtu.. sesetengah tu macam fanatik gile..

weh aku pun ckp ko baling mercun, gaduh bagai tu.. lagi la korang bawak anak hihihi

LiErOSe~QiEmi said...

eh, salah anto.. aku bukan cakap ko.. tak tertaip lak BUKAN tu ihihihih