Friday, October 8, 2010

XTVT: Pahang vs Terengganu


Ahad lepas 3.10.2010
OTW balik dari Paka kitorg singgah kuantan utk menonton perlawanan
Pahang VS Terengganu 
tp sayang nye Pahang Kalah 
2-0

sementara nk tgu game kul 8.45 pm
kami lepak² dulu kat area kuantan 
checkout kul 11 lebih kat The Residence Resort Paka
Paka <--> Kuantan bkn nye jauh pun 
dlm 2 jam sampai dah....

 kami singgah Pantai Batu Hitam dulu ...
lepak² bg budak suka Laut main² air dulu ...makan²...


aksi² ceria Fahim pas basahkan diri dlm laut dan selepas dimandikan & ditukar bj ....
seb baik ade lagi sehelai bj oren die ....

dah boring kat pantai kami gerak ke Taman Gelora plak...
lepak ctu sampai dlm kul 6.30 pm...
takut plak nk sampai maghrib... lain mcm je prasaan time tuh ..huhu

fahim yg tolong snap sambil tangan abah tolong pegang camera....


nih tatau pose gaya ape ...

kucen yg pelik asek dok menegor Fahim je..
bg kepok beli kat pasar mlm tak mo plak ...
menakutkan la... budak lain die tak mo plak tego ...
mushkil betui ...aku ngan laki aku sah syak bkn² dah ...
siap baca² ape yg patut ....
pas je gerak dr Taman Gelora ...pi Petronas kat Jalan Lim Hoe Lek
mandikan Fahim dulu ... pi tempat² yg agak suram cam tu ... risau gak...
seb baik ade lagi bj die yg ade nk oren²...
mak pak je mandi pas tu sarung balik bj sama ...



aksi² fahim kat dlm stadium ..
org bw bendera Pahang ...die dr dulu lagi sebuk ngan DuYYaa die tuh ...
mentang² stadium nih kami dok atas sekali ...
kemain lagi die xtive pi sana sini....


wlupun kalah kami ttp enjoy ...
benteng pertahanan Terenganu agak kukuh ...
game pun malap je ...

wlupun kalah selasa lepas 5.10.2010 kami ttp p support jugak 
Pahang vs KL  menang 1-0 
Yeay!! 



Note: sekali lagi merasa kepuasan nye ....

10 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

huhuhu...jalan2 sampai ke pahang...
naper tak singgah umah mak aku ni...:P

Intan Inn said...

wahh berjalan sampai ke pahang pulak dah..heheh...erm seronok tgk fahim berjalan dgnhati yg gumbira...

hyazz said...

panjang langkah luas pandangan...jalan jangan x jalan eima...hehehe

eima said...

izan
sesuka hati ko je nk pi umah org..kang kena halau cam ne ...

eima said...

intan
bkn sampai ke pahang la dear ...
mmg kena melalui pahang pun dr Paka tuh klu nk balik KL .. klu tak kena lalu kelantan lagi jauh ... hehe

eima said...

hyazz
minggu ni jalan lagi tp ke kuantan lagi la ...
Pahang Vs Sabah plak ...

minggu depan mayb cameroon plak...
insyaallah klu jd...

maslinamansor said...

kat taman gelora tue still ada lagi tak karipap panas?

LiErOSe~QiEmi said...

wei.. ko gi pantai batu itam??? weh dekat nor dah dgn kg aku.. sungai karang.. ko pasan tak??? hiihhiihi

eima said...

maslina
tatau la... tak penah beli karipap tuh ...
rasa nye kat gerai hujung sana tuh ke ..

eima said...

bunga
aku tau tg. karang kat mana ... hehe
ai kan penah jd org kontan dulu ...