Monday, November 29, 2010

Buah Tangan dari Vietnam

TQ mak 
sbb ingatkan kitorg waktu pi jejalan kat sana ....

MIL aku pi jejalan kat Vietnam sesorg je ...
ikut Travel Agency anjuran Bank Rakyat...gile seh brani ... 

ni yg MY MIL belikan utk aku, panjang ngan Fahim

Vietnam Silk & Cotton(aku pilih sendrik)
org lain dpt cotton je 


Bj Tradisi Vietnam utk Fahim (org lain nenek tak beli pun)


Bj Sedondon (nenek beli utk kami je, menantu ngan cucu lain nenek tak beli)
menantu ngan anak2 lain nenek beli kain pasang je ...


adakah nenek sayang kami lebih ???

nenek ckp sama rata je kasih syg nenek kat anak menantu ngan cucu die .....


Note : sayang mak sgt even mak hanyalah My MIL ...die pengganti ibuku yg telah tiada....

ps: korg jgn nyampah ngan entry aku ni ... aku cuma hepi sbb my MIL syg kami ....

8 comments:

ciK mOt ©™ said...

arghh nyampah ar...akak tade MIL tuk disayangi...hasben yatim dan piatu...
hurmm...

tul tu, even MIL pun, dia tetap mak kita jugak eima...

eima said...

k.izan
kesian nye kak ... tp kak masih ade mak kan ... sygi lah diorg selagi diorg ade ....
nk balik jap umah fahim demam ....
muntah2 .... nenek jg....

LiErOSe~QiEmi said...

wahhhh!! sayangnye mil ko kat korang erk!! Bagus la manje, MIL pun cam mak kita gak..huhuhuhu..

weh fahim demam ke??? aduh, cian weh budak demam.. ermnn

:.nick.: said...

best...best.....hahah

mamalieyna said...

wow bestnyer..siap belikan t-shirt sedondon..bestnyer...!

MrS. F!zA said...

perghhhh dpt sedondon..pndai dia beli..msti dia thu korg suka berdondon kan..hehe MIL sporting!

.::Lynn::. said...

perghh... menatu kesayangan. best betui

deelira@deeliraz said...

kain pasang tu cantik bangat!!
bju fahim pon sweet jer..
n baju 3 serangkai tu paling meletop..
mmg mil sayang korang lebey.. :)