Wednesday, November 3, 2010

ePenyata Gaji = Slip Gaji

satu perkara baru bg org gomen
bulan November 2010 opis aku baru laksanakan ...
bg org celik IT ckit² ok la...
utk makcik² pakcik² diorg dah start bising dah...
bg aku ok sbb aku aku pelupa...slalu misplaced ...

sesape yg belum register sila la register ....
 














contoh epenyata gaji 



click pic utk pekeliling pelaksanaan



salah satu penjimatan 
senang
slip tak hilang klu nk print je...
semua slip2 yg lepas² ade


Note : ok ke perubahan baru cam ni ...sesuai la dgn zaman moden skrg....

12 comments:

MRS. K said...

angkasa?????

eima said...

K
sebuk dok belek slip gaji org ...
ye la angkasa ....
ko tak dak ??? hebat ....

Intan Inn said...

manja bg email ymnak chat kejap bolehker...

✿....rossa alina....✿ said...

baguihnye la nk buat entry pasal ni..kehkehkeh..good2!! :)

::Mamalyna:: said...

ai tak register lagik...

LiErOSe~QiEmi said...

oleh kerna kay usha payslip ko, aku pun try tgk gak...ihhihi.. sama laa aku pun ada gak potong angkasa & ptptn.. cepat laa abes.. syok skit tgk payslip uhuhu

@e_da said...

ooo bagusla.. baru sy tau,... nanti leh try gak..

eima said...

intan
ala sorry la ....
tak prasan sal YM tu ...
lgpun org tak leh nk ym ...kena blocked kat opis la...
org awak je la ... bleh ke ... cam ne awk nk bg no. kat kite??

eima said...

rossa
hehe saje ... nk maklumkan awal2 kat org gomen. ..nanti takut diorg kalut plak xdpt slip gaji bulan depan ..

eima said...

mamalyna
gaji tak lama dah nih .... tgal 2 hari je dah ...

eima said...

bunga
aku je tak wat potongan gaji utk ptptn...
byr bulan2 je ...

eima said...

@e_da
sila...sila