Monday, November 8, 2010

Pemenang Giveaway : Teka Fahim Pegang Ape?


sorry sesangat sbb lambat sgt nk bgtau pemenang nye ...
aku teramat la bz ngan kerja harian kat opis ni ...
sampai email blogger dgn murah hati nk bg hadiah kat aku pun aku tak reply....
sorry anje aka mama_balQis

jawapan GA : Teka Fahim Pegang Ape?
adalah 

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::




JAWAPAN Ape Yang Fahim Pegang adalah :

BENDERA MALAYSIA


Pemenang nye adalah 



terima kasih kepada semua peserta yg sudi joint my 1st GA 
dan kepada Pemenang sila email details anda 

13 comments:

ciK mOt (",) said...

wahh...tak terpikir pun dia pegang menda tu...
tahniah pada pemenang...hehehe

eima said...

k.izan
nampak idung die kembang ...bangga wei dpt pgg DuyYa idaman ....

MrS. F!zA said...

tahniah!

hhahahha aduila seb bek tak teka belalang yg fahim pgg.. ekekeke tu sbb tk join lomah den bab teka teki ni..

Cute MuM said...

ala.. sikit jer lagi nak betul.. huhuhu...

Tahniah yang menang...

Amy Syaquena said...

tahniah kepada pemenang, hadiah awak akan di pos dalam minggu ini..jemput ke sinar raudah

LiErOSe~QiEmi said...

alaaaa manje... bagi laaaa hadiah sampingan... aku teka bendera gak.. cuma takde Malaysia hiihhi

Nad @ MamaZakwan said...

ala..tak sempat join!! asek pk2 punya pasal..samapi terlepas!huhu..wat contest lagi ek eima, hehehe

eima said...

nad
insyaallah nanti nk wat lagi tapi tgu free ckit skrg nih byk keja ckit ....
takut tak sempat nk handle... nih lmbt umum result ....

eima said...

bunga
tgk next entry k ...smlm tak sempat nk publish ...

eima said...

amy
TQ .... nanti kite joint GA awak terbaru k

eima said...

cute mum
tgk next entry k ....

eima said...

fiza
belalang ?? cam la Fahim tu brani sgt...haha

Intan Inn said...

tahniah kepada semua pemenang...erm...mg best kan....