Wednesday, November 24, 2010

Pengasuh Korang Ade Sijil Asuhan ??

**semua entry utk 24-25 Nov 2010 adalah auto publish aku pi kursus




skrg dengar cite ...
Pengasuh yg menjaga/mengasuh budak lebih dr 3 orang kena dptkan 
sijil taska rumah dr JKM
hari tuh waktu pergi Klinik Kesihatan utk Checkup Fahim pun ade misi tanya & ckp sal mende ni ....
mayb sbb byk sgt kes baby/budak mati@cedera di rumah pengasuh kot ....

dok usha² kat notice board kat lobi umah aku ... nampak la iklan spt dlm gambar di atas ...
tringin nk amik Fotostat bg kat pengasuh anak aku tuh ...
tp risau plak .. karang die marah ke ..
diblasah plak Fahim ... even takan die nk wat cam tuh kan ..
hati ibu ttp risau ....

sesape yg berminat nk dapatkan keterangan lanjut bleh la call 
Sha (017 4940623)
mana tau korg nk suruh pengasuh korg amik sijil ke ...


Note : dlm dilema nk bg ke iklan ni ke pengasuh Fahim.... tgh tgu Fahim besar ckit nk antar pi skool ....

10 comments:

MRS. K said...

anak aku tak anta pengasuh! hehehe...

MrS. F!zA said...

bguslah ada sikit ilmu asuhan tu kalo pi kan..

.::Lynn::. said...

serba salah dibuatnya

ciK mOt ©™ said...

saya anta taska kak...

LiErOSe~QiEmi said...

aku taska je.. klu kat pengasuh pun, dia mmg jaga anak aku sorang je.. so tak wisau laaa

eima said...

K
taska ko anta anak ko tu ade sijil dr JKM tak ??

eima said...

fiza
diorg bleh tau ape nk wat klu tetiba budak kena sawan ke ...
bila dah ade sijil nih ...JKM akan slalu memantau rumah diorg so tak leh nk buat sesuka hati ..ade spotceheck ....

eima said...

lynn
aku yg serba salah ke ko ni ??

eima said...

k.izan
tahun depan pun nk hantar fahim pi taska jugak kak ...

eima said...

bunga
taska ko dah dptkan sijil dr JKM ???