Wednesday, December 29, 2010

29 Disember 2007 - Our Wedding Day

29 Disember 2007 
Majlis Perkahwinan aku ...
dan jugak hari aku bergelar isteri yg bebetul isteri ...hehehehe 


29 September 2008
Fahim selamat lahir ke dunia ...
adakah Fahim terbentuk pada 29 Disember 2007 ??
klu ye selamat ulang tahun (ape ek ) kepada Fahim ...
dah 3 tahun  dah kamu cayang ....



Note: slalu rasa klu boleh patah balik ke zaman lepas ..aku tak mo amik mak andam mak mentua aku tuh ..dah la mekap tak lawa ... byk songel plak .... ceh ...

12 comments:

MRS. K said...

dasat ko, malam tu jugak 1st night! tak sabo dah tu

eima said...

K
bis tu bila ???hahaha....

Amy Syaquena said...

Happy anniversari eima..

::Mamalyna:: said...

ai pun wei.. mak andam kat kedah time kenduri belah mertua, sangatler hampeh!!!

@e_da said...

happy anniversarry eima... moga bahagia bersama tersayang

kalau boleh nak ulang balik moment bersanding tu kan...

MRS. K said...

percubaan pertama kedua ketiga pon belum tentu bolos wei.. sakit tau tak?

hahahahhaaa...

eima said...

amy
TQ

eima said...

mamalyna
ni import dr muadzam shah pahang ..siap sapot hotel+mkn minum +kenderaan siap bw balik brg die sopping kat langkawi ...
pastu die sebuk dok menggatal ngan aku nye jurugambar ...ceh

bazir duit je ..
dah bedak bertapuk pun tak touch up ..siot je

eima said...

eda
betui tuh .. klu puas hati tak mo dah bersaning tp sbb tak puas hati nk gak bersanding balik ..hahah

eima said...

K
sakit mmg sakit tp ...hehehe
dlm sakit tu besh...
pala kena layan je ... so mmg bolos ...

MrS. F!zA said...

bunting pelamin tu eima..ekeke

siti nurkhijah said...

ct pun sama la...tak suka makandam yang MIL aku amik, terpaksa juga ikut sbb nak jaga ati MIL..
kening jadi senget sebelah weh..nasib baik kat langkawi ct amik zainas avon tu..mmg cantik zainas buat time akad nikah.

ct ngan hubby mmg tak puas hati