Wednesday, December 22, 2010

Berita : Bayi koma dicampak bapa

KEJAM !!
tak de lagi org sekejam kau....
bengang tul bila aku baca news ni 
org lain pun penat jugak tak de pun nk wat cam tu kat anak ...
klu rasa tak leh nk sabar ...jgn sebuk nk branak ....


Ringkasan Berita :

MELAKA: Seorang bayi lelaki berusia sembilan bulan kini bertarung nyawa di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Kuala Lumpur (HKL) selepas koma dipercayai didera bapa kandungnya yang ‘naik angin’ kerana tidak tahan mangsa kerap menangis.
Dalam kejadian pada petang Ahad lalu, mangsa yang berasal dari Jasin dikejarkan ke Hospital Melaka (HM) untuk menjalani rawatan selepas tidak sedarkan diri akibat dibaling bapa kandungnya ke atas katil.


Menurut sumber, bapa mangsa berusia awal 30-an itu bertindak kejam selepas tidak tahan mendengar tangisan anak tunggalnya menyebabkannya bengkak di kepala.

Katanya, selepas mendapati mangsa tidak sedarkan diri, lelaki terbabit dan isterinya berusia awal 30-an panik lalu membawa anak mereka ke HM untuk pemeriksaan.


“Mangsa dirujuk ke HM pada hari sama dan selepas diperiksa doktor, bayi itu terpaksa menjalani imbasan CT Scan sebelum doktor mendapati mangsa mengalami pendarahan dalaman otak dan terpaksa dirujuk ke HKL bagi mendapatkan rawatan lanjut,” katanya memaklumkan bayi berkenaan masih kritikal.



Berita Lanjut Di Sini

8 comments:

MrS. F!zA said...

bila naik hangin syaitan hasut la tu seab tk leh kwl perasaan..siannya kt baby tu..tk thu pape lg tu..

ciK mOt ©™ said...

hurmm...cam yang fiza cakap...

:.nick.: said...

pandai buat anak jerk.......bodo

eima said...

fiza
tu la ...
ape2 pun kena istifar byk2 ...
klu pk nk marah je ... cam ni la jadi nye ...
klu budak ni hidup cam ne ngan die ?? sehat ke normal ke ...
klu mati tak pe ... hukuman utk c bapa ko wat hal ko terima nasib

eima said...

k.izan
reply sama cam fiza ....

eima said...

nick
tu la pasal ...bodo kan ...
aku pepagi tgk metro kat 7E tadi terus hangin ...
tak de perasaan sayang ke kat anak tu

aiDieNa said...

Memang sangat kejam.. anak tunggal tu.. pasnie kalau tak dak anak.. sendiri mau ingat..

eima said...

aidiena
betui tuh ..klu jd pepe kat anak die tuhan terus tarik balik rezeki tu ...nasib arr