Wednesday, December 15, 2010

Cara Fahim Makan Jagung Cup



Budak kecik yg amat suka mkn jagung...
asal pegi pasar mlm ..
petronas 
mesti minta jagung ....




tp klu mkn jagung cam ni le 



die sedut air je ..hampas tu die luahkan ...
cam org tak dak gigi
mmg kena sediakan plastik la ...
klu tak mmg penuh 1 keta ...suka hati je 
dah puas ajar tp tak mkn saman ....

17 comments:

maslinamansor said...

fahim telan yang manis jer... yg hampagas tue dia tak nek... pandai... pandai... hehehe

eima said...

maslina
letih oi...kadang kena kutip2 ..sabo je la

::Mamalyna:: said...

waaaa... bab kutip mengutip ni yg lemah...

Nad @ MamaZakwan said...

ngeh, ngeh, ngeh..bijak2.. :)
zakwan tak penah makan jagung manis ni..hehe

eT said...

hahaha...isap air jagung je yer...
belikan la dia kordial jagung..:p

eima said...

mamalyna
betui ..mmg lemah..klu kat umah suka hati die je ....klu nk meludah tu tak sabo2 dah ....geram tul

eima said...

nad
try la bg makan tgk..kot2 suka ..
pastu bleh la kite sama2 ngutip bahan buangan ... hehe

eima said...

ET
klu die nk minum dah lama dah bancuh kat die ...
asek nk minum air masak je ... air lain tak gemar sgt xcept susu la

LiErOSe~QiEmi said...

weh manje, sama laa.. anak aku pun suke jagung.. penangan kott masa pegnen aku suke sangat makan jagung.. tapi Qimie telan sumerrr siap batang2 jagung tu dia nak telan.. owh, Qimie tak pakai yg cup.. jagung seketul tu jugak yg dia aim huhuuh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
adek gua suka cara lu makan

E.d.Y said...

hehe..biarlah budak tu nak makan macam mana pun....karang xnak makan terus rugi je beli..huhu

mamalieyna said...

macam tu pun bleh eh fahim..hehe...auntie tak puas makan camtu =P

eima said...

bunga
wahhh pandai nye qimie ....
fahim jagung batang tuh langsung tak reti mkn ... geget pun tak lut....
aku pun time preggy dulu slalu mkn jagung ... org kate klu mkn jagung time preggy anak tak kena kuning ... Qimie ade kuning dulu??

eima said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
adek ko ... sape yg jd tukang kutip.... budak2 mmg camtu kot...kan

eima said...

E.d.Y
betui tu ...karang die tak nk mkn kite plak yg kalut nye ...sebuk nk suruh makan ...

LiErOSe~QiEmi said...

oyeke??? tak tau lak klu makan jagung leh elak kuning.. qimie ada gak kuning, tapi skit jela.. nurse suh bagi byk susu badan je.. cek lagi sekali dah takde dah..

eima said...

mamalieyna

bkn takat antie ...mama pun tak kenyang cam tu