Wednesday, December 22, 2010

Fahim Fanatik Ultraman

Pengaruh TV betul budak kecik sorang 
byk betul aksi² die skrg ...
ni antara contoh/bukti yg die telah terpesong & terpengaruh 





mama beli coluring book + sticker untuk Fahim asah bakat bkn lekat kat badan ...


Note : macam² karenah bidak zaman skrg nih ... tu yg minat superman sampai terjun balkoni tuh ... seb baik umah tak dak balkoni + tak minat superman ....

16 comments:

:.nick.: said...

hoh dasar fahim nih...sungguh fanatik.....hahhah...mater dier supe mater ko lah...hahha

eima said...

nick
a'ah mata aku... tp mata die lagi lawa ... bula mata lentik + tebal ... tatau ikut sape ...

@e_da said...

budak2 kan ada minat tersendiri.. fahim ngan ultraman.. mika ngan upin ipin.. cantikla mata dia...

eima said...

eda
dulu upin ipin..bilda dah besar dah bertukar plak dah ...hahaha dah lama die tak request tgk dvd upin ipin....

baby dulu lagi cantek...lebih lentik...skrg nih dah kurang

::Mamalyna:: said...

kuat pengaruh kat fahim tue...

Amy Syaquena said...

As'salam..

shantik la mata anak kamu nie emma...

E.d.Y said...

haha..kalau dah besar dia tgk balik gambar ni, kompem ketawa terbahak-bahak..huhu

eima said...

mamalyna
budak laki kot .. bahya kan ... risau gak aku ni ...

eima said...

amy
TQ ...

eima said...

E.D.Y
kompom la... mesti marah kaw2 kat mama nape publish dlm blog ...hahhaha

LiErOSe~QiEmi said...

haahhahaa.. fahim2.. macam2 tau.. siap guna sticker ultraman buat nandek tu..hikhik

maslinamansor said...

memang aku terpikat kat mata fahim... :)

Adyshariz said...

huh..sama cam hariz.. pasni nk cari otomen tuk dia, peminat otomrn la katakan, mak dia pon minat gak dulu..ngeeheee..comey la fahim..cayang chikit

eima said...

bunga
tatau la die tuh ...
kadang tu die siap letak 3 lagi tau ...
pipi kiri kanan dahi ...

eima said...

maslina
cantek kan .. mana tah die dpt mate tuh pun tatau ...xde sape slm family kitorg bulu mate cam tuh ...
kire tak keturun sesapa la ni kan ...

eima said...

adyhariz
sbb bg tgk byk sgt la ni ... jd cam ni .. hari2 nk tgk je .. pastu kasi blasah mama + tampal mende kat muka die tuh