Thursday, December 23, 2010

Fahim Kemaruk nk Adek??

aku rasa Fahim dah kemaruk nk Baby@adek sgt dah ...
pantang nampak baby/gambar mesti die yg paling sebuk nk pi kiss 
nk hug .... 

sampaikan baby kat tiang ni pun die pi hug & kiss






Note : Tahun depan ye nak... insyaallah ade rezeki ... awak ade kawan baru ok ....

27 comments:

MrS. F!zA said...

jom sesama kita?? hahaha kita plan hjg thn depan..tp kalo terawal terima la.. hehe

::Mamalyna:: said...

taun depan yer...ok set!!!heheh

MRS. K said...

aku kan selalu buat lentok kat bahu hadif.. pastu tau ape die cakap?

'ala, baby-baby...'

hahahaha.. aku ni die kata baby? kekeke

LiErOSe~QiEmi said...

dah proses lom???? hahahhaa.. aku pun bajet tahun depan.. klu bukan tahun depan, tahun lagi 1 depan... hahaaahahaah

:.nick.: said...

jeng...jeng..jeng

eima said...

fiza
insyaallah..klu ade rezeki .. hehe

eima said...

mamalyna
set la mana tau dpt tarikh sama lagi .. hehe

eima said...

mrs.K
abg yg penyayang tuh ... bleh la la bila lagi ... perut ko dah bleh/ bersedia ke ... ko czer kan

eima said...

bunga '
belum lagi la .. tahun nih dh tak sempat kot ..heheh

eima said...

nick
pe jeng..jeng ...
ko bila lagi adhwa dah besar dah weh .. dah besar dr fahim kan ...

Nad @ MamaZakwan said...

insyaAllah..moga dipermudahkan :)
hehe...

ummiaqeef said...

errr bln dpn dah thn dpn kan? ekekeke..chaiyok!

Fida Ghazi said...

wah..ramai membajet taun depan ni.. pakat2 eh? ahahah...

ye eima..semoga fahim dapat adik taun depan.. aminnnn!!!

Amy Syaquena said...

As'salam..

mudah2an doakan untuk amy jugak ye he3...

eima said...

NAd
insyaallah ...amin

eima said...

ummiaqeef
tahun depan tak de le nk dukung fahim lagi ... jumpe kat depan lift ek minggu depan ...hehehe

eima said...

fida
klu ade rezeki... insyaallah...
pakat ek ... entah la

eima said...

Amy
isnyaallah ko pun nanti akan dimurahkan rezeki ...

Zur@ZaRi said...

da sampai maser nyer kot...
adam pun sekarang da pandai main2 kalo jumper baby=))

Nia said...

uii,..sama la kita. mengharap kan rezeki di tahun depan. hehe

sekamar rindu said...

salam,.,

hehe..saya pun fikir mcm tu..

cian kat fahim..

folllow ur blog..**99

E.d.Y said...

tahun depan tinggal berapa hari je lg ni..haha

eima said...

Nia
wahhh ...insyaallah ... mudah²an

eima said...

sekamar rindu
wahh cantek no. tu

eima said...

E.D.Y
hahaha tahu tak pe ...projek dah nk on dah nih ... kikiki

ch@ said...

kita projek dah on, tapiii blm ada rezeki. hopefully next year juga =)

eima said...

Ch@
ye ke ...
insyaallah nanti kite sama cite sal perut nak ...