Wednesday, December 8, 2010

Hadiah utk Ceriakan Fahim

memandangkan motor merah fahim dah rosak ...
sama ade mmg dah nk rosak @ abah ade wat pemasangan haram 
sehingga berlaku short circuit ... tatau la ....

abah dah beli kan motor baru utk die ....
niat dihati aku of coz la keta ...
yg ade remote tu ... senang nk control die ...
cam kereta hadif anak Mrs.K 
tp Fahim tak mo ...
die dah test dlm kedai tuh ... 
last² die nk gak motor ...
mama tak kisah kali nih tak dpt .... 
ade rezeki lagi mama beli lagi utk fahim even Fahim tak mo ....mama mau !!





ni Motor lama die ...
hadiah besday 1st year

Motor Lama persis Harley Davidson 
Motor Baru Persis BMW Superbike


Note : aku akan dptkan jugak keta.... 

16 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

sonoknye tgk fahim suke naik...
zakwan ni pulak, dah dibeli, tp takmo naik!!
dia takut..huhu!
adeyh, perit nak mencari owner baru motor zakwan tu, huhu!

ch@ said...

huiyoo... tapi, fahim mcm tak bg aunty ch@ tumpang je. fahim sorg je boleh naik, majuk arrr canni. hihihi.

MRS. K said...

ko beli kat mane ni?
kete hadif tu beli kat cow kit rm275.
aku tengok kat alamanda, sebijik cam kete hadif ko tau berapa? Rm800 beb.. gilossss

eima said...

nad
lama² wawan naik la tuh ....
fahim dulu pun sama ... jenuh nk ajar....
tp klu yg wawan cam yg fahim kecik2 dulu ... letgo je la ...

eima said...

cha@
mmg kedukut ini budak ...
tp onie naik ok kot ....hehe

eima said...

Mrs.K
beli kat nilai ...
RM 229... tu offer kate nye ...
tp mmg rega die pun ... lebih kurang kat tesco semenyih ...

kat chowkit mmg murah pun ... panjang tak mo p sbb die kate pyh nk parking ngan byk org jahat ...

:.nick.: said...

yiehhhaaa...dah lamer duk usha benda alah nih....nk beli tapi jenuh la aku nk melayan anak aku kang...jadik sabar...hahhahah...sonot nih ....klu mak fahim naik lagi sonot....miahahha

eima said...

nick
klu berat aku under 30kg mmg dah lama aku layan naik natang tuh .. hahaha
beli je la kat Fahim sbb die asek ckp motor die rosak ... kesian plak ....

LiErOSe~QiEmi said...

waaaahhh sayang ko kat anak.. aku mikir banyak kali tu nak beli benda camtu hahaahaha..kedeks tak mak pak qimie??? ngehngeh!!

ciK mOt ©™ said...

arghh...aku kedekut.

eima said...

BUNGA
saving utk pelajaran lagi ok kot...
cam aku ... tatau panjang yg pi beli ...

eima said...

k.izan
hehe tatau nk kate ape ...

@e_da said...

wahh bestnya.. cantikla motor fahim.. papa mika pun ada plan nak belikan tuk dia.. tp kereta kot.. tunggu beso sket.. sebab mika kemetot lg.. hihi

Nia said...

untung betul budak2 sekrg ni kan, mcm2 mainan ade. saya pun ade beli motor utk Diha, tapi opah dia bising, dia kata motor utk boy. hehe..

deelira@deeliraz said...

mama teringin lebih sbb zaman mama dulu xde kete2 tu kan.. :)

.::Lynn::. said...

vrom vrommmm