Friday, December 17, 2010

Hari ni dlm Sejarah

Hari ni dlm Sejarah 
aku pakai tudung berawing ke opis ...
siap berbaju kurung ...
klu pakai tshirt ngan tudung owning br 2 kali rasa nye ...tu pun singgah antar mc @ time aku cuti terpaksa pegi opis ...

ramai yg tegur² cam la tak penah nampak aku sblm nih ceh ....

sbb musabab aku pakai pun ...sbb bj nih dah ber iron ....
Hari nih aku bgn lambat sbb smlm Fahim buat hal lagi ... ngigau + ajak kuar nk tgk TV lagi ....


abih owning aku nih ...kepot2 sbb aku pi iron die pagi td...ceh ..mana aku tau yg brand tudung ni tak leh nk iron ...ingat kan sama cam ekin punya ....




Note : pakai tudung pun nk bgtau org ... hahaha 

24 comments:

cemOmOt said...

weii...cung jek...

::Mamalyna:: said...

pst.... tudung awining camni, ai jarang iron awning tue...

MrS. F!zA said...

hahahaha ala sekali sekala kuar bita psl pkai tudung ape jnis ape..hihi

bila nk tyg pakai shawl renda batu batan plk?nk tgk

:.nick.: said...

wah gitu....aku tak penah pakai...sbb lau pkai tgk muke aku cam panda...hahah

eima said...

cemomot plak dah k.izan ni .... hahah
asek tukar nama je ...

eima said...

mamalyna
tadi die nye owning tu terkepak ckit ... ade line ...aku pun iron la .. pastu die jd cam kena basuh guna washing mesin ... huhu
slalu tudung ekin tu ok je ...

eima said...

fiza
hehe skali skali kan ...
shwal plak kena pi blajar pakai dulu ... mmg ade niat nk pakai pun...

LiErOSe~QiEmi said...

weh, lawo je ko pakai tudung cenggitu..seswai je dgn muke ko, maka jgn malu2 jgn segan2 sila pakai lagi hihhi

eima said...

nick
ko pakai dulu pastu tayang ... nk tgk gak cam panda ke tak ..klu ye ...aku tangkap ko jual kat zoo

ummiaqeef said...

ye la..rase cam nampak pagi td kat lift E3..

mamalieyna said...

hehe,,tudung gini, eina tak biasa iron! ^_^

nmpk lain kan bila tak prnh pakai tetiba pakai, mmg harus org tegur! hehe..

eima said...

ummiaqeef
E3 ?? me E8 dear ....

eima said...

mamalieyna
slalu nye brand ekin tu iron tak dak hal ni brand yg belakon syurga cinta tuh ....die cam kemek2 ...

ala ngan jeans tu dah slalu tgk tp diorg ttp nk gak negur ... saje je la tuh ..hehe

deelira@deeliraz said...

comel jer eima..
sheshuaiii...gitu.

eima said...

zue
malu ai tau...hahaha
anyway TQ sbb puji !! hikhikhik

E.d.Y said...

lawa pakai tudung macam ni...

kain belakang tu selimut MAS ke?huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tudung lagu ni memnag peberet kita la seba senang tak yah gosok leh terus pakai je

MY HEART said...

Cute pakai tudung berawning ^_^

eima said...

E.D.Y
lawa ke ... hehe malu ai tawww......
hahhahaha

a'ah .... nampak je mate die tuh ...

eima said...

anje
betui tuh ... senang time pi jalan ..klu kat opis kite prefer pakai tudung bawal ... hehehe
pas ni nk try syria/shawl plak pi opis....

@e_da said...

heheh comey jek... tudung senang pakai kalau dah terlambat kan.. sarung jek zassss

Amy Syaquena said...

As'salam..

cun siut nak ngorat boleh...

eima said...

@eda
betui senang kan .. tp malu la ...
nanti nk usah tudan eda jual la...

eima said...

amy
ehem ..ehem... malu ai tau ...