Thursday, December 16, 2010

Kerana Semi Final AFF Suzuki Cup 2010



1stly TAHNIAH UTK MALAYSIA kerana menang 2-0 semalam




budak kecik terpaksa berkorban sbb nk tgk Malaysia Vs Vietnam
kesian mmg kesian tp terpaksa beralah ..
TV kat umah ade 1 je ... Astro pun 1 je ....

Fahim asek request channel "atun"(cartoon)

so mlm tadi bukak kan DVD Doraemon/shaun the sheep 
nk bg die diam ....tp tak brape nk diam la 

abis bola ..abah ajak tido ..so mlm td dlm sejarah Fahim tak tgk kartun....kesian 

tgh mlm dah start ngigau dah ... 
kejap upin ipin....kejap dibo...
kejap mimi(timmy time) kejap men(ultraman)
bgn tgh mlm ajak kuar sbb nk tgk kartun.... Ya Allah...
kesian nye ..tp lagi kesian kat aku esok .....boo layan ..kena paksa tido balik ....

hari ni pi umah umi nanges sbb mama tak mo buka cite ultraman dlm keta ...
sedih smlm dibawa ke pagi ni ...


budak yg kena paksa rela .....




Note : penyokong Malaysia umpama org tak bertamadun semalam ... baling² botoi tgh padang...baling mercun .. buat malu bangsa je ...ceh !!

16 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

ksiannye kt fahim..
sampai ngigau2

eima said...

nad
mmg kesian ... wlu cam ne pun mlm kena bg gak tgk wlupun kejap..kang ngigau mama juga yg raj cukup tido...

.::Lynn::. said...

malam tadi lepas maghrib encik suami sudah cop remote.. anak2 dia dah awal2 pasang CD dalam bilik.. nak xnak terpaksa la aku join tgok bola jugak... hampeh

Fida Ghazi said...

alah..kesiannya budak hemsem ni.. meh sini anti dokong meh..

[-suziey-] said...

haih sama la kita..senasib..trpksa la berkorban tgk tv kecik dlm bilik..huhu

mamalieyna said...

huhu...cian fahim...smpai tebwk2 ke pagi ye ..huhu..

kita tak, tertido awal, tp en suami punya bising, siap tepuk tampar kita tgh tido depan tv tu..ngee..

mamasue said...

a'ah...mmg betul sgt psl penyokong malaysia tu.memalukan lah...ptt pasang grill je =)

Amy Syaquena said...

As'salam...

dah jadi macam satu trend pulak penyokong2 bola kite nie baling2 objek ke padang...betul2 buat malu negara je...

MrS. F!zA said...

hehehehe seb baik darwisy belum pndai nk mitak tgk animal planet.. sebab kalo bukak dia suka tgk..kekeke

eima said...

lynn
nk tak nk terpaksa la...aku minat tgk bola tp kesian kat awang kecik tu la...

eima said...

fida
ensem ek ... mesti malu itu budak klu org kate die ensem ... pemalu tuh ...mau die nyorok...

eima said...

suziey
ade tv lain ok la...kite ade 1 je...huhu

eima said...

mamalieyna
kesian die ... ngigau lagi tau ...
so tetiap mlm mmg kena bg gak tgk kartun even sekejap ... klu tak jd cam smlm kite nk tido pun tak aman ...

eima said...

mamasue
kena pasang grill yg lubang kecik nk hulur 3 jari pun tak lepas tu .. tak la diorg nk lempar2 botoi ke tgh padang lagi ... tah pepe

eima said...

amy
pttnye diharamkan terus botoi/minuman/makanan/ wat cam kat airport asal lalu kat gate tuh ade bunyi2 detect bekas minuman/makanan tak de stadium kotor/kes cam ni jd lagi lg....

eima said...

fiza
anak cekgu mmg la suka channel learning....tgu la pandai bercakap ... hahaha