Thursday, December 2, 2010

Size Kasut Fahim ::like father like son::

sbb hadiah yg comey dr KIKO tuh ...


tp sygnye Fahim tak muat ...
kaki die 16.5 cm

size kasut ni 15.5 cm(2 - 2½ years)


tak pe Fahim tak padan simpan untuk adek die nenanti .....

Size kaki die menunjukkan die akan jd cam abah die bila besar nanti...
mayb tinggi cam abah ....
payah nk cari size selipar even dr brand cam bonia bagai ....
Payah benar ...
Size yg ade kat pasaran slalu paling besar Size 11
nk jumpe size 12 jarang²...
size 11 tu kire ngam² je la ...tk brape nk selesa ...
tp ikut pattern/brand/bentuk selipar tu la ....

Note : ikut abah tak pe jgn ikut mama sudah ...kurus kering kecik plak tuh ....tak seswai ... tak nampak macho anak mama nanti.....

9 comments:

ciK mOt ©™ said...

hehehe...memang ikut apaknya ni...

eima said...

k.izan
kompom .... bersaiz besar ...insyaallah

maslinamansor said...

anak aku lak bukan panjang tapi lebar n tebal... ikut aku la tue...

eima said...

maslina
tak leh nk pakai kasut depan terbuka la ... hehe

LiErOSe~QiEmi said...

ihihih.. fahim ikot abah ek.. hihihihi.. anak aku masa kecik mmg susah nak cari saiz kasuh sebab kembang atas.. sekarang dah kurus skit dah ok, senang dah.. uhhuhu

MrS. F!zA said...

size kaki pjg ke plg kecik ke tkpe sng cri size kalo beli kasut..kalo yg tgh2 ni yg susah..cepat habis..hehehehe

eima said...

bunga
qimie mmg montel pun ....geram bulat ....

eima said...

fiza
pjg sgt pun amat ssh kedai slalu jarang amik stok yg tak brape nk laku....

Amy Syaquena said...

As'salam..

la ye ke , padahal amy amek ikut umur tue.. x de rezeki la tue..