Friday, January 28, 2011

Breathe Right Kids




aku boleh dikatakan pengguna tegar Breathe Rights Kids (BRK)
setiap kali Fahim diserang selsema 

aku sgt puas hati bila guna BRK ni sbb 
 fahim akan tido lena ...
tak de bunyi cam susah nk bernafas ...

bila fahim tido lena aku pun tido lena ...
wlupun kat kotak tu tulis 5-12 years 
phamacist kate boleh guna ... 


Pelekat BRK nih ade 2 kaler ... 

a) hijau



b) Biru


cuma yg aku risau adakah penggunaan BRK ni leh nyebabkan hidung anak aku jd kembang ???
lubang hidung jd luas ???


jgn la ....


Note : Fahim malu klu hidung die berpelekat cam tu ... haha

9 comments:

.::Lynn::. said...

ko pun guna gak? masa nak tanggalkan ko buat mcm mana ye? gam dia kuat sangat

:.nick.: said...

hoh aku tak penah gune.....huuuh...lau anak selsema aku letak vic kat tapak kaki n betis ngan dada jerk...

MRS. K said...

memang lena tido tu smpai mulut pon tak tutup.. hehehe.. aku belom penah guna lagi.. Alhamdulillah, hadif skang jarang selsema.. cuma minggu lepas die batuk, selsema.. aku bagi makan madu, 3-4 hari dah ok..

Amy Syaquena said...

wah amy x pernah guna so tak tahu sangat la dear...

eima said...

@.::Lynn::.

aku tanggalkan time mandi ....
klu tak mandi awal ... aku basahkan plaster tuh ..pastu tarik slow2

eima said...

@:.nick.:

itu pun aku letak gak .. tp ttp ssh bernafas ... sbb hidung tersumbat ...

eima said...

@MRS. K

budak tu mmg tido mulut tenganga tu slalu batuk tgh mlm sbb tekak kering kot...hahha

madu ek .. fahim payah tak mo mkn madu ... manis kot

eima said...

@Amy Syaquena

amy tak dak masalah berdengkur tak pe.. tak yah guna ... klu ade kena guna kesian partner sblh ..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

weh bgs ek guna ni? len kali nk try la utk qimie