Thursday, January 6, 2011

Bukan Niat Aku Tak Mo Hantar

sentap ke aku ??bila baca entry cik Mot & Cute Mum
keh keh keh ...
tidak la sentap tp takut plak org kate aku cam salah sorg penganjur yg menyepi tanpa kabar berita


serius bkn niat aku ok ...
aku mmg dah lama sumbat hadiah tu dlm sampul surat ...
hadiah tu pun mmg dh lama beli ...
since 2-3 minggu aku anjur GA tu ...


tp  penutup 2010 mmg byk keja....
pembuka 2011 plak ramai plak kat kaunter pej. pos...
bkn aku tak penah bw hadiah ni p pos last week tp manusia punya la ramai
kerna ASB

Aku nk kena beli setem tambahan sbb harga setem dah naik kan ...
sampul coklat kena RM 0.60 kan 
nk kena la tambah lagi sbb setem aku cuma RM 0.50 je 

aku nk renew lesen pun kena pi JPJ bangi 
dah la aku lupa ... hampir sebulan die dah mampus ...huhu 


hadiah² mangsa yg terlibat : 



aku dah sumbat dlm plastik ni bw nk pi beli setem + pos ari tu


Sorry ye kawan aka mangsa aku :




Note : hari ni nk kena paksa laki aku pegi pej pos jugak .... yang jgn nk bantah cakap saya ok !!

14 comments:

:.nick.: said...

mihahhahah....kasik kat aku pree jerk la...hahahah

Cute MuM said...

jgn lah macam tue... me tau yg pej pos tgh ramai org.. lesen mati pon tak renew lagi nie.. hehe... pasal setem memang kena 60sen skrg.. kdg2 sampai surat kat rumah cop tac 10sen.. tp posmen tak minta pon... xtaulah kalo die buat bil 1 bulan punya.. hehe..

MrS. F!zA said...

baik cpt suh panjang pos jgk haini..hehehe
ha?lesen tk renew? eh sebut psl lesen trgt msa kami eksiden haitu baru tau lesen naman dh sebulan mampuih.. hahaha

aanie said...

em,tu la risau gak kan??takut jadi macam tu...kita ni manusia je...huhu...

Amy Syaquena said...

eima tuk amy tak dak ke he3...

LiErOSe~QiEmi said...

hahhah.. takpeee janji sampai je hahaahah orang nak kasik pun dah besyukur dah aku ni hihhi

eima said...

nick
aku suruh teka tak mo teka ari tuh ....ceh

eima said...

cutemum
aku anto je ek ...seposen lagi ko topup bleh ??haha

eima said...

fiza
bahya kan..cam ne le leh lupa ...
bis tu waktu xcden tu cam ne

eima said...

aanie
ngan aku insyaallah tak la ... tp klu lmbt tu sungguh la... mmg tak dpt nk dielakkan lmbt tuh ...

eima said...

amy
nanti klu kite anjur GA lagi ...mayb la

eima said...

bunga
aku akan cuba secepat munkin ...

@e_da said...

eima kita ada pos hadiah kat awak dah sampai ke? pakai registered pos... dah seminggu lebih gak.. kalau dah bgtau ek

Cute MuM said...

hantar jer lah.. biar posmen tue yang topupkan 10 sen.. heheh..