Sunday, January 30, 2011

Fenomena Hujan & Chinese New Year

ape kaitan hujan ngan Tahun Baru Cina
tp yang pasti tiap kali TBC mesti hujan ...
semakin dekat ngan TBC semakin kerap hujan ..
cam hari nih dah hampir 4 jam hujan tanpa henti ...
tapi mmg tak sangkal itu adalah Rezeki dr ALLAH ...
kite sebagai manusia dan hamba nye patutnya bersyukur ...

cuma persoalannya ape kaitan hujan ngan TBC ??
atau mmg dah musim hujan jatuh pada tiap kali TBC ??


Note : aku dah ngantuk ... sgt sejuk & mendung/gelap ...sgt sedap klu membuta .... anak jom pi tido ....

5 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

haah la manje, kat shah alam pun hujan ni.. nak kuar beli susu anak pun malas ni.. adoiiii

mamalieyna said...

sini pun hujan tak stop lagi..huhu..anak dh bgn tido, tokleh le nak lelapkan mata time ni..huhu..

Nini D.. said...

kat sini ari2 ujan....

E.d.Y said...

ujan xberanti dari pagi ni..mesti KL banjir kalau berterusan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Dear better remove iklan heartbeat tu k...more info feel free visit my new entry
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/pengiklanan-heartbeat-terpaksa.html