Monday, January 17, 2011

Kena cekup khalwat di kuarters Putrajaya::Berita::

PUTRAJAYA: Seorang kakitangan wanita sebuah agensi kerajaan yang sering mengajak teman lelakinya masuk ke rumahnya di kuarters kerajaan di sini, ketika ketiadaan rakan serumahnya ditangkap khalwat, di Presint 18 di sini, awal pagi semalam. 

Berita Lanjut Click Here
Info Berita Harian Online








tak abis² cite pasal kuarters kerajaan & khalwat
memalukan betul la ...
dulu klu kes khalwat kompom la kat Rumah Hijau aka Flat International tu 

skrg nih kat kuarters plak dah....

mcm² hal la ...



Note : Mrs. Fiza kuarters ko ke ... ke kuarters Cik Geli??

20 comments:

MrS. F!zA said...

iskh4x terdesakm kot ni tu yg khalwat kat kuarters..ekekeke

presint 18 ada byk fasa..tak de tulis fasa mna tak dpt la nk knl pasti..ekeke

eima said...

Fiza
ye ke ...
hehehe

ciK mOt ©™ said...

hurmm...skang macam2 hal dah kat putrajaya...macam2 ada..so hati2 ye...

MamaEma said...

wat malu government jer...

eima said...

cikMOt
hati² ...hahaha
kat kuarters aku pun aku ade prasan ramai budak bujang ...
jgn la diorg wat ..aku repot ...hahahha

eima said...

mamaEma
mmg memalukan .. tak pasal je org luar putrajaya + swasta chop memacam kat kite ..dah la sal bonus/cuepacs ...

LiErOSe~QiEmi said...

waaa dasat gak orang putrajaya.. dah nak tukar jadik kl dah.. asik kena tangkap khalwat je hihhi

:.nick.: said...

aku rase lau budak2 bujang nih tak yah la bagi kuarters dulu....aduhaiii

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

adei mecemarkan nama PTJY betul la..ape kes la camni tak malu ke

*Miss Geli^ said...

sebenarnya aku la ditangkap kelwat tu..aku ngan abam geli sedang bercawat...eh, khalwat..hahhaha

.:are_race:. said...

hari tu aman syah kena tgkap ngan janda..heheh di sapa plak...
kalu blok P18 R8..mesti x selamat nya kan....
heheh..sebelah umah kawe pun ada bujang pompuan jgak...

Nad @ MamaZakwan said...

macam2 hal..
bukan setakat pasal khalwat2 ni
pasal taska2 pun sama gak bermasalah..
tapi tak sume nya tak elok, kan..
tapi sbb nila setitik, rosak le susu sebalang!

MY HEART said...

memalukan... ^_^

mungkin diorang ingat putrajaya ni kawasan 'clear' sebab jauh terperuk kan..

hai.. ntah lah!!

eima said...

bunga
tu la pasal ...
klu aku ..aku pun repot padan muka...kekek

eima said...

nick
betui tuh ..wat pe tah bg kuarters kat diorg tuh ...ramai lagi org dha kawen tgh tgu Q nk masuk kuarters....

eima said...

Anje
tp mmg putrajaya bermasalah....
mcm2 kes....
pttnye ini kawasan org gomen ...tak de la hal cam ni ...
semua pakat keja gomen kena la jg tatatertib...

eima said...

cikgeli
eh ko dtg komen kat blog aku ....
hahhaha
selamat dtg ye....

hahaha ye ke ....aku tau dah korg tuh ....

eima said...

are race
o0o dok p18 gak ke ...
try la skodeng dak umah sebalah ko tuh ... kekeke

eima said...

Nad
tula ..byk tul kes skrg nih ...
ingat tak topik amah tgu tingkat 12 aku ari tuh ...
ade org spital putrajaya bgtau aku, die nye tuan tu org imigresen ...illegal maid lak tuh... nasib la ...

kes taska tu ..mmg byk...budak mati kat umah pengasuh pun sma...risau aku ....

eima said...

My Heart
mayb ... sbb ingat line clear sbb tmpt org gomen...pastu kuarters plak tu ...
die ingat org sekeliling wat hal sendrik kot...hahha tatau semua nye penyebuk ..hahha