Tuesday, January 18, 2011

Keyword Main Dalam Keta


saje je aku check Nuffnang 
tgk tang keyword...
gelak besar aku ...hahhaha
nape nk toturial main dalam keta ke ...

 
slalu keyword kat blog aku of coz la ubat gemuk tak pun pelesit...hari2 ade ...


Note: asek check Nuffnang ...tp sama je hari2...sedey.....



8 comments:

MrS. F!zA said...

ko pernah bt entri main dlm kete tak??hahahah

ciK mOt ©™ said...

ko main per dalam kete ni weiii

eima said...

Fiza
aku rasa am tak penah pun .... hahahah
main dlm keta ..penah ke ??hahahah

eima said...

k.izan
aku main otomen ngan fahim kot...tah tatau ...

Amy Syaquena said...

jangan sedih dear insyaallah nanti ada rezeki tue..amy dulu pun camtue juga cuma eima kena rajin update dekat survey form than kalau nampak ada iklan menari2 cepat2 gi bw dalam 10 buah blog ke.. amy selalu buat cam tue la..alhamdulillah baru awal bulan hari tue cash out n minggu nie nak cash out lagi untuk cek kedua..selamat mencuba ok.

LiErOSe~QiEmi said...

wah.. dasat ko... bagi link cepat, entry mana ko main dalam kete.. muahahahahah aku rase ko buat entry pasal ko main dgn anak ko kot.. lawak laa

eima said...

amy
ye ke ... o0o cam tu ek ... ok i'll try .. hehe

eima said...

bunga
hahah tah la aku pun tatau ....yg mana satu ...