Wednesday, January 19, 2011

Lift & Fahim

kadang² bila masuk lift ade je yg Fahim nk wat ....
nk tekan No.8 @ G

tp paling wajib tekan TUTUP ►l ◄
sampai kadang tu org lain tak sempat nk masuk ...

satu salah 1 lagi yg die gemar nk wat klu org tak dalm lift la ...
klu ade org die malu ... slalu je sembunyi belakang aku klu org tego² die


nk pegang siling @ lampu 




Note : ini budak mmg tak penah serik....tp die tak penah lupa yg tgn die pernah terkapit pintu Lift ...

14 comments:

MrS. F!zA said...

aunty pon pnh tersepit lift..sakit gilosss!!

LiErOSe~QiEmi said...

Penah terkepit??? Uishhhh lif tu takde sensor ke manje??? ciann fahim.. tp fahim ni comel, mananye orang tak geram tgk dia

:.nick.: said...

perghhhh....terkepit lak dah...

ciK mOt ©™ said...

bahaya ni weii...teringat kes tersepit kepala kat lif...budak tu ninggal

eima said...

Fiza
ye ke .. cam ne leh terkapit ..kesian ko ...

eima said...

Bunga
skrg nih fahim dah berubah ..asal org usha2 die die malu ..sembunyi²..

lift tu ade sensor dear ..

eima said...

nick
time tu umur dlm setahun 6 bulan kot....

eima said...

k.izan
ye ke ade yg meninggal ... mesti lift tak dak sensor kan..eeiiii takut nye ...seb baik tgn anak aku tak pth

MRS. K said...

umah aku takde lift.. sekian.. huhuuh

deelira@deeliraz said...

terkepit pintu lif?? bahaya tuh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sama cam balqis la, kalo masuk lift tak padan cinonet mesti terjengket2 nak pi tekan nombor tu, tapi tak pernah tersepit lagik la...kalo leh semua nombor dia nak tekan habis semua tingkat lift tu berhenti...haru betul la

ummiaqeef said...

same la aqeef pun pernah tersepit tgn kat lift. gelabah giler aku weh! seb baik bole kuar balik. bahaya la lift kat rumah tu xde sensor. dia pun malu kalau ade org,sorok blakang montot aku,hehe

Fida Ghazi said...

fahim mmg aktif dan berani!!! bagus fahim.. ape nak heran tekepit2 tangan bagai kan...

aunty tak penah tekepit..tapi penah stuck sorang2 dalam lift..

Nini D.. said...

sib baikla umah aku xde lif..kalo x,..gamaknye Afif pon cenggini...sakan & teruja naik lif