Thursday, January 6, 2011

New Post Problem today!!

punya la lama die loading tak lepas²...
aku nk up new entry pun tak dpt ....
aduhai ...

esok je la aku karang entry baru ...ideas sudah lari ....

aku ingatkan internet problem td ... tp click yg lain ok je laju je ...
tp tang new post je dok loading tak lepas....

aku tgk ade je entry² baru ...
for sure mmg yg dah di draft tuh ...
nasib badan la hari 2 entry je dpt buat 


Note: rugi ...rugi ideas aku terbang bebas cam tu je...

5 comments:

MY HEART said...

betol la... memang nak post entry ada masalah arini.. ntah apa kena ntah.. haih!!

E.d.Y said...

ada problem kot...esok insyaAllah ok balik

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ha ah la eima, memag problem ari ni cam weng2 jke blogspot

Nia said...

aisey,..idea sudah lari le tu..huhu

eima said...

my heart
pe la sbb nye ... maintenance kot