Monday, January 3, 2011

Safee Sali dpt Tawaran Bermain dgn Club Luar

## entry ni sebenarnye sepatutnye autopublish on 2.1.2011##
aku tersalah click ke hape ...draft plak



pendapat anda bila Pemain Bola Sepak Malaysia dilamar Club2 dari luar negara??
adakah ia adalah sesuatu yang bagus untuk perkembangan bola sepak di Malaysia??

pada pendapat aku:
ia bagus kerana ia akan meningkatkan prestasi pemain2 kita 
selain diorg dpt menimba ilmu taktikal & pengalaman bermain ngan luar...

Untuk Safee Sali yang telah menerima lamaran dari Club dr Indonesia/Vietnam adalah batu loncatan untuk pemain kite menjadi terkenal ...
manatau club2 terkenal cam MU, Real Madrid, Chelsea berminat ngan org kite satu hari nanti...

aku berharap FAS & FAM akan melepaskan Safee Sali 
ia akan menjadi kelebihan kepada Harimau Malaya di masa depan....



p/s: betui jugak Timbalan Presiden FAM ckp tuh ... lebih baik main ngan liga yg lebih baik dr liga M kite ...pertimbangkan la ...jgn pk kan income je .... 

4 comments:

Amy Syaquena said...

setuju sangat degan ko eima..

eima said...

Amy
tringin nk tgk malaysia dlm World cup

LiErOSe~QiEmi said...

aku ada dengar kelab omputih intai Khairul Fahmi.. dasatkan mamat Jepun kecek klate tu hihii

eima said...

bunga
ye ke... yang tu mmg patut die pegi .....