Wednesday, January 12, 2011

Menang Voucher Pizza by NANA

semalam aku mimpi aku mkn pizza free ...
meloncat aku bgn tergagau² cr lappy dlm gelap ... 
siap on reply kat blog NANA

pepagi on PC terus usha dashboard 
tgk topik² menarik nk pi terjah ....

skali betui ...aku nye mimpi smlm tuh ...


aku menang Hadiah Utama



Alhamdulillah .... Rezeki 

Nak tgk result penuh bleh Click Here

19 comments:

AMIE ABDULLAH said...

Congrats mama..jangan lupe kengkawan ye hehehehe:D

MRS. K said...

ko punye eksited sampai tajuk pon takde.. kekeke..

jom ar banje besday girl (aku la tu) makan pizza wei.. hahahaha

eima said...

meen
ko kongsi ngan panjang k .. sbb die dah chup dulu dah ...

eima said...

Mrs.K
aku lupa tuh ..td kalut ni ladis daaa...
tarak tahan dah ... heee

ciK mOt ©™ said...

tahniah eima...belanja ahkak jom..:p

hyazz said...

eima eima...klu bab makan ni...ko no 1 laa...taniah yerrr...

eima said...

k.izan
pepagi td dah inform kat blog kontes aku ..TQ kak

bleh sila kongsi ngan panjang k

eima said...

hyazz
tu la siap mimpi lagi tu ..tatahan

Nana said...

hahahah tu la nye tgk ada komen eima
ngigau2 makan pizza sian eh...
xpe tu seme bukan mimpi lagi hahhaa
bukan cobaan...
tp kenyataan kekekekek

.::Lynn::. said...

jom pizza... aku nak ikan bilis

LiErOSe~QiEmi said...

tanhniah manje.. nanti ajak aku makan piza sekali ek hihihi

eima said...

Nana
nih bkn sbb kesian ek ... mmg aku bertuah kan Nana ...hehe TQ tau

eima said...

Lynn
bila ...set arr aku tak dak hal punya ....

eima said...

Bunga
bleh ..ko kongsi ngan panjang....die antu pizza

E.d.Y said...

wah..tahniah...

Noor Izmaliza said...

EDY
tgu luck ngan ko plak la ...hahha

Nana said...

heheh xdek..bukan sebab kesian
aku tgk komen ko tu
pas aku settle wat cabutan haha
tu pasal nk gelak..
bole plak kena nama eima ni
tadi dia ada komen mimpi mkn pizza kekeke
tu seme tangan damia yg cabut..
tak tgk langsung ponn
oh yea..ternampak komen kau kat dalam entry nad mama zakwan pasal warisan rimba tu..
bole terjah kat blog aku yea..ada banyak entry picnic kat sana

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/picnic-warisan-rimba-part-2.html

http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/picnic-warisan-rimba-part-1.html

eima said...

ah terjah pun.. sgt cantek kan ... tak jauh pun blakang zoo negara je ... hahah tak penah tau