Monday, February 28, 2011

aku EL today ...Fahim tak sihat ...

aku EL ...
nk bawa fahim pegi paed jap
pastu nk pi setel semua paper abah yg nk lapor diri esok ...

kerja aku kat opis pun tak setel lagi ...
boss dah nk fly ke singapore tp duit tak dpt lagi ...
hopefully pengganti aku dpt bantu semua bg selesai ...

ok la ... nk pegi dah nih ... tgh kelam kabut sbb abah ngan faim dah turun dah ....mampuih kena marah kang

14 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

bagusnye, cuti2 pun igt lagi keje kat ofis hihihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

samalah eima, kita pn EL ari ni dok rumah jaga balqis

syawalsimpsons said...

selamat bercuti eima

Nad @ MamaZakwan said...

moga fahim cepat sembuh :)

Amy Syaquena said...

pekerja contoh nie.. cuti2 pun masih fikir pasal keje lagi..kalau amy tak de la cuti amy akan gunakan untuk rehat sepuas2nya..rehatkan otak

ummiaqeef said...

eima, aku hantar kat generasi la kat tmpt anak cikmot tu. baru start harini. jom ar antar situ..

Edy Zaidi said...

moga fahim cepat sembuh..

eima said...

@ummiaqeef

mmg aku nk hantar ctu pun... tghari nih aku pegi rigester ... isnin selesa tak sempat la ...budak kecik tu kan tak sehat ..abah die plak lapor diri ....

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

weh... terpaksa la ... boss aku tu nk pegi tp ape pun tak komplet lagi

eima said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

balqis pun tak sehat ke ... hopefully cepat sembuh ye balqis

eima said...

@syawalsimpsons

dan jugak selamat jaga anak ...

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

dah semakin sehat ..TQ nad

eima said...

@Amy Syaquena

risau pasal semua tak setel lagi ...

eima said...

@Edy Zaidi

TQ edy ....
alhamdulillah dah ok ckit dah wheezing die tuh