Tuesday, February 1, 2011

Happy Federal Day

hari ni 1 Februari org yg berkerja di WP bercuti ....
minggu ni hari bekerja hanya 2 hari sbb CNY pun jatuh dlm minggu  ni ...
amik cuti rehat 2
hari bleh cuti sampai 9 hari


lama tu 9 hari tp aku hanya amik 1 hari je iaitu pada rabu 2 februari
hari rabu balik kg enPanjang 

xtvt hari ni mayb pegi tgk bola kat stadium S.Alam 
Pahang vs Harimau Muda

tp Fahim demam + ade sedikit asthma 
tatau la jd tak yg diplan 
sejak 2 hari lepas die selsema balik ....
smlm dah ade batuk2
pg td dlm kul 6 bdn dah panas ckit 37.3'c
kesian die ...dah la selsema+demam+asthma attack
tp ttp cergas ...
risau aku sbb die tak mo berehat ....

seb  baik la mood mkn ubat die ade 2-3 hari ni ...klu tak jenuh aku nk berbedung bagai nk paksa die mkn ubat ...

semoga cepat sembuh ye nak ... 
nanti nak balik kg nenek ni ...
klu fahim tak cepat sembuh cam ne nk pi laut


Selamat Bercuti Semua


Note : time aku dok menaip ni pun fahim tgh dok blasah aku ...

4 comments:

Nini D.. said...

moga Fahim cpt sehat....anak ko ada asthma eh Manja??...lama dah?

Amy Syaquena said...

amboi cuti sakan na..alahai sian fahim get well soon dear,jangan lupa makan ubat tau..

E.d.Y said...

selamat bercuti yer...:)

ummiaqeef said...

selamat balik kg..hati2 di jalan raya! ;P