Wednesday, February 23, 2011

Hari ni aku tak lapo .....

hari ni my enPanjang tak keja sbb dah nk dekat dah last day  die nanti nak benti keja ...
fahim pun bgn awal pagi kul 6.00 am dah dah bgn sembang memacam ...
letih mak nak ...
dah la pagi2 mood takdak nk bersembang 
mama nk mandi pun die tak bagi 
suruh sembang  
last² abah angkat die bubuh dlm buai tgu sampai mama siap mandi 
tp mula memcoceh tak benti² "mama ayu(malu) la"


So pagi ni aku dpt bfast ...(dlm hati kate padan muka ko boss)
aku masuk keja lambat ckit iaitu 8.02 am sbb
pergi makan dulu ..klu masuk opis dulu kompom jd cam semalam 


ni dah dekat kul 12.15 pm dah baru siap karang entry ni dr kul 10.00am tadi
nk tau pasal pe ??
punya la ramai dtg bertandang ...ajak aku bersembang ...
mentang² boss aku pi meeting 
aku ingat nk bw sambil wat² keja ckit
nah ko langsung tak dpt 
yang sorg sampai 2 jam 
yg lagi sorg 15 minit 


Note : nk makan pe ek ... perut dah berkeroncong balik la ... lidah plak kelat je rasa ....

12 comments:

@e_da said...

lama betul nak siap 1 entry ek.. smala kita.. ramai dtg tmpt kita ajak sembang ek.. hehe

Amy Syaquena said...

gi la cari nasi campur confirm kenyang sampai ke malam..

MrS. F!zA said...

ha?napa fahim kata malu??malu tido lam buai ka?

Ujang9897 said...

bos baca la entri nie

Nad @ MamaZakwan said...

syoknya la dpt bersembang2 dengan kawan2 seofis, hehe...kat umah ni bersembang ngan zakwan jek
syok ke ek?ce crite, ce crite ^_^

eima said...

@@e_da

mls aku nk layan .. pening pala ...

eima said...

@Amy Syaquena

tak dak maknanye aku nk kenyang sampai mlm ... haha
aku cepat lapo la...
mkn ikut time...
time pagi, lunch, minum petang, ngan mkn mlm ...

eima said...

@MrS. F!zA

die kata kat aku la ...
mama ayu la... mama berkemban pakai tuala je ...
budak kecik ni mmg slalu nk skodeng je keja die pastu mula gelak2 kan org...hissshhhh

eima said...

@Ujang9897

ko mmg kan ... siot je ...
tak sak makna die nk tau .. hahah sirahsiakan dr org opis

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

tak dak cite2 pepe...
asek dok dgr diorg bercerita je ..
ade yg boring tahap gaban tp mai kat wrong place la ...
dah bz pastu nk wat entry ngan bw pun tak leh ..huhu

kadang tu sembang pasal anak diorg ..pastu diorg minta nasihat ...
td kakak tu ajar menulis tulisan zaman dulu2 ..yg berbunga2 ... huhuh

sembang ngan anak lagi besh kot...wlu kdg tu ngundang kemarahan sbb asek dok tanya mende yg sama ...hahah

Edy Zaidi said...

amboi..bos meeting semua naik lemak yer..huhu

~aSHa~ said...

gini la PA kan...kalo bos tkde...berani betul org dtg brtandang dan bersembang...lama lak tu...
kalo ada mood tu....aku layan jugak..

kalo buat masa skrg ni yg mood suam2 kuku...aku buat tak layan sgt apa org berckp...ehehee...nak ckp hal lain lebih2...sila emel...chating tru emel je larat...