Wednesday, February 9, 2011

Lunch Date With My Lovely Fahim

dah petang bru leh update very d bz 



Lunch tadi aku kuar ngan Fahim 
touching gile bila nampak Fahim berlari hug aku 
bila dia nampak aku dok tgk die dr jauh ....

Dah 2 hari Fahim tak pegi rumah umie
sbb ateh ade kat umah cuti 5 hari 
2 hari off day die
3 hari lagi cuti ganti wesak ngan CNY
yang Heaven mesti la Fahim 
dpt dok umah 
tghari ateh bw kuar berjalan 
asek la membeli mainan 
kuar plak ngan aku td dpt lagi habuan 
DVD Ultraman Tiga

Lunch tadi kat A&W pas shopping pow ateh kat C4
Fahim tak brape nk mkn sgt ... rupenye die dah bantai telor 2 biji kat umah
bihun sup ngan megi goreng
suka tul aku klu ateh yg jg die 
mkn mmg cukup 
klu dok umah umie tak sempat masuk keta dah tanya 
"mama beyi ape?"
"ayim apar angat"


tgh ralit dok tgk ikan dlm aquarium kat C4
sampai tak mo balik 
sampai aku umpan die 
ajak balik sbb nk tgk otomen baru beli tadi 



Note: besh tul klu dpt lunch date lagi ngan Fahim ....

7 comments:

syawalsimpsons said...

x suke tgk belut 2 bl smpi c4

ch@ said...

oni suka tengok ikan. hahaa. bestkan kena hug dgn anak. anak berlari-lari mendapatkan mak, rasa macam dalam filem =)

Nini D.. said...

best kan dating camni sekali sekala dgn anak...

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye, huhu..cam dlm drama plak.. :)

ummiaqeef said...

seronok lah dia yek..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

nape anak ko selalu lapar??? tak makan ker?? ker kena catu???

E.d.Y said...

haha..edy pun ralit kalau tgk ikan kat c4..rasa macam nak bela kat rumah banyak2 tu..haha