Friday, February 18, 2011

Mood Down Pagi ni



  1. sbb pagi tadi jem teruk dr rumah aku ....sampai opis lambat
  2. sbb pas kerja ngan IC aku pi mana tah ::rasa nye jatuh dlm keta kot::mintak² la ade::
  3. bebanan kerja byk ckit la skrg ni ..itu tak dak masalah tp yg aku geram bila staf kat sini sound aku sbb aku pi hantar folder diorg kat pigeon hole sektor diorg kat admin ... ::aku byk lagi kerja dr nk pi anto kat korg la/nak call korg pun aku tak dak masa::bkn nye jauh pun 1 level je 
  4. boring sbb aku tak dak masa nk BW blog korg ....
  5. mlm pun sama sbb aku tido awal ...sbb siang dah letih .....

kembali kan la mood aku ni ...... 


Note : rasa nye ada berita gembira .... tp aku nk tgu lagi 2 minggu 

21 comments:

:.nick.: said...

hoh berita gumbire...ko ngandung kah....wahh best...naper ko lak nk kene g antar kat dieorang...ko letak kat pegeon hole tu pastu biart lah pap yg edar.....macam2

Nini D.. said...

ko pregnen manja???!!!!!!!!!!!!

eima said...

@:.nick.:

pandai je ko ngandung ... aku no komen ... hahaha

mengada tul diorg tuh ingat aku ni keja nk menalipon diorg ngan pi jd tukang anto ... diorg nk senang diorg je ... tak susah payah berjalan jejauh ....jauh la sgt

.::Lynn::. said...

manja, aku tak sabar nak tunggu 2 minggu lagi. skrg jugak aku nak say : TAHNIAH!!

eima said...

@Nini D..

no komen la dear ... o0o asal berita gembira ngandung la ek ... hahaha

MrS. F!zA said...

hikhik adakah fahim bakal timang adik??

Fida Ghazi said...

putrajaya pon jem ye eima ye.. hmm.. baru cadang kekalau boleh tukar ke sana..

isu hantar surat hantar fail ni sama la eima oi..org longgok je ke PA.. keje PA ke edar2 surat/fail??

da da da dah.. jgn down lama2 sangat.. tarik napas! hembus! tarik napas! hembus!

eh ni prektis nak besalin ke hape ni?? haha!

*Miss Geli^ said...

aku letak surat kat tray out aku, atas meja aku..Pap yang akan datang kutip kat meja aku..pehal aku nak anta kat derang??akudah bersila siap siap atas kusi ni..koser aku nak turun

ko ingat aku PA ko pegawai, ko bole arah arah aku, silap la..hahhaha

Amy Syaquena said...

jom blogwalking sama2 pasti mood akan kembali... x

LiErOSe~QiEmi said...

weii.. aku ucap tahniah awal2 la erk.. hahahaahh, aku bet fahim nak jadi abang.. hikhik...

mamalieyna said...

weeeiii peknen ke?..bestnye kalau ya..hehe..sibuk jer =P

Zur@ZaRi said...

waaa..... caya la....
menuju destinasi yg sama...

moga2 kiter samer2 ader rezeki=))

Minat Tak?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

eima said...

@.::Lynn::.

TQ ..even tatau pepe ko main ucap je kan ..hahah

eima said...

@MrS. F!zA

sgt suspen kan

eima said...

@Fida Ghazi

tu lapasal kak...
sini jem gak la kak ....
sbb kes bas nk kongkel jalan ..mencik tau ...
20 minit gak utk 5km rumah ke opis klu tak jem klu jem dekat 40 minit

eima said...

@*Miss Geli^

pap opis aku kaki ngular je ...klu kite ilang jap pi berak sebuk dok tanya ... i dtg ke tmpt u td u tak dak ... i call u tadi tak berangkat....

eima said...

@Amy Syaquena

dear cam ne BW ...keja byk la skrg nih tepon jenuh dok berbunyi ...
nih sesambil je ... hari minggu ok la ...pas dah siap keja ngan Fahim dh tido

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

aku dah ucap tahniah kan utk ko kan ...Qimie ??

eima said...

@mamalieyna

mesti la besh klu betui ... nk baby girl ...

eima said...

@Zur@ZaRi

o0o zura pun nk bg adek kat adam ke....waahhhhh
semoga berjaya

ummiaqeef said...

kalau betul fahim nak dpt adik,tahniah ye..hehe..