Monday, March 7, 2011

Akhirnya dpt gak Aku mkn !!

cite lama gak nih tp sampai skrg aku masih teringat kesedapan nye

sedap nye dpt mkn asam ni ari khamis lepas 
dr hari sabtu ari tuh aku dok teringin nk mkn 
dr kat kuantan lagi tp xkesampaian

hari rabu br dpt merasa 


ni pun dah tinggal separuh dah 
aku dok ngap..ngap...



Note : cite kuantan pun aku tak up² lagi .. tp tak de yg menarik pun .....



26 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

amboi...cam ngidam jek..
hang peknen ek eima?

MrS. F!zA said...

bapa bulan dah??:p

.::Lynn::. said...

berapa minggu dah?

MRS. K said...

tahniah la wei.. leh geng ngan bunge..

ummiaqeef said...

tahniah! huhu...

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

tringin je nk mkn la ..korg nih ... hahha

eima said...

@MrS. F!zA

aku pun tatau .. aku trasa nk mkn je buah mangga muda tuh ...

eima said...

@.::Lynn::.

tah la ..aku tatau plak ... tak dak plak aku check nye

eima said...

@MRS. K

tp bunga loya teruk tuh ..aku masih ok lagi la ...

eima said...

@ummiaqeef

br makan mangga dah tahniah .. hahah ko ni roxy .... klakar la

syawalsimpsons said...

eima : g la check..mana tau fahim ada geng kan..hehehheh

:.nick.: said...

ko ngandung kan....kan...kan

eima said...

@syawalsimpsons

mmg nk pi check tp tak terbeli + tak de masa nk pi klinik bposs sentiasa ade kat opis nih nk tgal kesian plak kat die

eima said...

@:.nick.:

tatau la ..aku tak check pun lagi ...kikiki

Nad @ MamaZakwan said...

plz la eima, ramai yg bertnya ni, haha!!
dah check, special entry for this ya!heeheheh...taksabar!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya...tahniah k rezeki tu best la fahim dapat adeq leh wat kawan main dah ngidam mangga tu kira kompen la tu...HB

mamalieyna said...

uuih kita pun tergoda ni...walaupun perut tak berisi, bab2 asam ni..mmg no.1..heee..

mamalieyna said...

tapi eeh..berisi ke kamo..kalau betul tahniah la...nak ambk aura sket..kasi jgktkan eina sama..hee..

Adyshariz said...

iskkk..sedap tu, kalau makan ni mmg org ingat kita peknen..tapi kalau betul kan best..hehe

betul ker?? ;-)

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

nad aku tak check pun lagi la ... huhu
insyaallah aku akan bgtau

eima said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ngidam idak la tp mulut ni nk mkn .. aku mmg suka mende masam ... mende muda ...
cth: mangga muda, kedondong muda, apple hijau pe lagi ek ... janji die masam ...
mende manis kurang la ...

jeruk2 aku tak suka

eima said...

@mamalieyna

sedapkan klu dpt mkn asam jawa muda cicah colek .... huuuuuuuu

eima said...

@mamalieyna

bleh main jangkit ke ...huhuhu
tatau la .. jwpan standard tak check lagi ...tak sempatla dear ...tp susu dah beli ..hahahha

eima said...

@Adyshariz

nanti aku pi check ek .. tak sempat nk pegi lagi la ... bz la skrg nih nk half day pun ssh .. nk p beli test tu pun tak dan ..huhu

hyazz said...

len macam jer ni... eima ader pe per ker ni... doh tengah tunggu ari yer

@e_da said...

eima fahim nak dpt adik ke? ala jelesnya.. hihi